کد خبر: 670881
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷
خبرگزاری رویترز اعلام کرد که قیمت نفت در معاملات پایانی روز پنجشنبه(13 شهریورماه) در پی کاهش سود بانک مرکزی آمریکا به کمتر از 95 دلار کاهش یافت.
 
شانا: خبرگزاری رویترز اعلام کرد که قیمت نفت در معاملات پایانی روز پنجشنبه(13 شهریورماه) در پی کاهش سود بانک مرکزی آمریکا به کمتر از 95 دلار کاهش یافت.
 
قیمت نفت درپی کاهش تعجب برانگیز نرخ سود بانک مرکزی اروپا و افزایش ارزش دلار، قیمت کالاهای مرتبط با دلار آمریکا کاهش یافت.
 
بانک مرکزی اروپا به منظور بالا بردن سطح پایین تورم و تقویت اقتصاد راکد منطقه یورو، نرخ سود را به پایین ترین سطح کاهش داد و هزینه های استقراض را به صفر رساند.
 
با این اقدام ارزش یورو با کاهش در مقابل دلار به پایین ترین سطح در بیش از یک سال اخیر رسید.
 
قیمت نفت خام دابلیو تی آی آمریکا در پایان معاملات روز پنجشنبه با یک دلار و نه دهم سنت کاهش به ٩٤ دلار و ٤٥ سنت رسید.
 
نفت خام برنت دریای شمال نیز در معاملات پایانی روز پنجشنبه با ٩٤ سنت کاهش با قیمت ١٠١ دلار و ٨٣ سنت معامله شد.
 
اندرو لیپو مدیرعامل موسسه لیپو اویل آسوشیتز در هوستون، اعلام کرد: همزمان با آغاز زمان اوج اجرای عملیات تعمیر و نگهداری در پالایشگاههای آمریکا در ماه اکتبر، قیمتها نیز کاهش می یابند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار