سورنا ستاري با بيان اينكه اين وامها تا سقف 300 ميليون تومان به صورت قرضالحسنه اعطا ميشود، گفت: اختصاص بيش از اين مبلغ نيز از طريق امكانسنجي صندوق نوآوري و شكوفايي قابل پرداخت خواهد بود اما اين تسهيلات ديگر قرضالحسنه نيست و سود آن بر اساس طرح تعريف شده متفاوت است.
وي با بيان اينكه وام و تسهيلات از محل صندوق نوآوري و شكوفايي به شركتهاي دانش بنيان تعلق ميگيرد، ادامه داد: بنياد ملي نخبگان نيز در قالب ارائه تسهيلات و وام از نخبگان حوزه فرهنگي حمايت ميكند.
معاون علمي و فناوري رئيسجمهور در مورد بررسي وضعيت شركتهاي دانش بنيان در ستاد راهبري اجراي نقشه جامع علمي كشور نيز گفت: مقرر شده گزارشي از پيشرفت قانون حمايت از شركتهاي دانش بنيان ظرف دو هفته آينده به اين ستاد ارسال شود.
مشكل ضمانت بانكها براي وام شركتهاي دانش بنيان حل شد
معاون توسعه مديريت و منابع معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از برگزاري جلسات مشترك با مديران سه صندوق ضمانت خبر داد و گفت: طي تفاهم با اين صندوقها مشكل ارائه ضمانتنامه به بانكها براي اعطاي وام به شركتهاي دانش بنيان مرتفع شد.
دكتر عليرضا دليري، معاون توسعه مديريت و منابع معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، در توضيح ضمانت براي تأمين اعتبار وام شركتهاي دانش بنيان اظهار كرد: بعد از عملياتي شدن توافق با بانكها در راستاي تأمين مالي شركتهاي دانشبنيان و عملياتيشدن اين موضوع لازم بود پرداخت تسهيلات به شركتهاي دانشبنيان آغاز شود.
وي ادامه داد: براي حل اين مشكل طي تفاهمنامهاي كه با مديرعامل بانكها داشتيم اين مديران پذيرفتند كه براي اعطاي وام به شركتهاي دانش بنيان ضمانتنامه صندوقهاي ضمانت دولتي را بپذيرند.