کد خبر: 641343
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۰
يك دانشجوي مسيحي ايراني الاصل كانادایي با ابتكار جالبي به سنجش نظر مردم در مورد حجاب پرداخت.

يك دانشجوي مسيحي ايراني الاصل كانادایي با ابتكار جالبي به سنجش نظر مردم در مورد حجاب پرداخت. اين دانشجو كه «انيسه روحاني» نام دارد، با استفاده نمودن از حجاب به مدت 18 روز تلاش كرد ديدگاه جامعه را در مورد حجاب، زنان محجبه و اسلام به دست بياورد.

به نوشته جمهوری اسلامی، روزنامه ديلي ميل نوشت: دانشجوي كانادايي به مدت 18 روز حجاب بر سر كرده و به نقاط مختلف شهر از جمله دانشگاه و ديگر اماكن عمومي رفت تا ديدگاه افراد جامعه و برخورد آنان با زنان مسلمان با حجاب را به طور مستقيم بسنجد.

با اينكه وي گمان مي‌كرد با زن با حجاب به شكل نژادپرستانه برخورد شود، اما رفتار دوستانه و مهربانانه مردم، او را متعجب كرد. انيسه مي‌گويد: چيزي كه مرا بيش از همه به شگفتي واداشت اين بود كه احترام شهروندان نسبت به من در زماني كه حجاب بر سر كردم بسيار بيش از روزهايي بود كه به طور معمولي و بي‌حجاب از خانه خارج مي‌شدم.

وي افزود: در نظر داشتم با استفاده نمودن از حجاب، زمينه‌هاي گفت و گوي ميان فرهنگ‌ها و اديان مختلف را ايجاد كنم و افكار منفي گراي موجود و نژادپرستانه عليه اسلام را به گونه‌اي تغيير دهم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار