کد خبر: 636516
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۱:۳۸
رئيس سازمان بسيج سازندگي:
بايد حركت‌هاي جهادي را با حوزه‌هاي اقتصاد مقاومتي گره بزنيم و اين عرصه را جهادگونه پيش ببريم.

بايد حركت‌هاي جهادي را با حوزه‌هاي اقتصاد مقاومتي گره بزنيم و اين عرصه را جهادگونه پيش ببريم.

رئيس سازمان بسيج سازندگي، صبح ديروز در نشست خبري كه با موضوع طرح‌هاي اقتصاد مقاومتي بسيج و اردوهاي جهادي نوروز ۹۳ در سالن كنفرانس بسيج دانشجويي برگزار شد، با بيان اينكه ارتباطات مؤثر و كارآمد با اهالي رسانه و مطبوعات از اولويت‌هاي بسيج سازندگي خواهد بود، گفت: از سال ۸۶ تا ۹۲ اين مجموعه بالغ بر ۸۷ هزار و ۵۷۲ پروژه عمراني و محروميت‌زدايي به اجرا گذاشته است.

ابراهيم عزيزي تأكيد كرد عموم اين پروژه‌ها در نقاط محروم به اجرا گذاشته شده و از كمترين پشتيباني‌هاي دولتي و دستگاهي برخوردار بوده است.

رئيس سازمان بسيج سازندگي در ادامه با تشريح اولويت‌هاي بسيج سازندگي، اولين اولويت اين مجموعه را ارتقاي كمي و كيفي برنامه‌هاي بسيج سازندگي عنوان كرد و افزود: ارتباط مؤثر با نهاد‌ها، دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها، حضور حماسي جهادي در مجموعه‌هاي مختلف لبيك عاشقانه و معتقدانه به فرامين رهبر فرزانه انقلاب در همه عرصه‌ها به ويژه در عرصه اقتصاد مقاومتي، تقويت فرهنگ‌سازي در حوزه‌هاي مختلف و نهادينه كردن رفتارهاي مردمي، عمق‌بخشيدن به حركت‌هاي جهادي و توجه به توليد محصولات استراتژيك وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهاد‌ها از اولويت‌هاي بسيج سازندگي است.

عزيزي با بيان اينكه حاضريم به دولت در عرصه‌هاي مورد نياز به عنوان يك مأموريت كمك كنيم، از ارسال بسته اقتصاد مقاومتي به همه مسئولان دستگاه‌هاي اجرايي و وزارتخانه‌ها تا چند روز آينده خبر داد و گفت: در نامه‌اي به رئيس‌جمهور نيز ۱۰ پيشنهاد بسيج در حوزه اقتصاد مقاومتي را ارائه كرديم. وي اجراي طرح تعالي و متحرك‌سازي بسيج را از ديگر اولويت‌هاي سازمان بسيج سازندگي عنوان كرد.

رئيس سازمان بسيج سازندگي در ادامه به انتظارات بسيج سازندگي از دستگاه‌ها و دولت اشاره كرد و گفت: شوراي عالي هجرت در سال‌هاي گذشته منظم برگزار مي‌شد و انتظار از دولت يازدهم هم اين است كه اين مورد را در دستور كار قرار دهند. حدود شش ماه از فعاليت دولت يازدهم مي‌گذرد، اما هنوز در شوراي عالي هجرت يك جلسه‌هم تشكيل نشده و ما نگران هستيم و بايد نگاه واقع‌بينانه‌اي به فعاليت‌هاي بسيج باشد.

عزيزي افزود: طرح هجرت براي كمك به وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها و پروژه‌هاي محروميت‌زدايي است ما چيزي براي خود نمي‌خواهيم انتظار داريم كه شوراي عالي هجرت را دولت هر چه سريع‌تر تشكيل دهند. در چند سال اخير يا رئيس‌جمهور يا معاون اول رئيس‌جمهور اين شورا را تشكيل مي‌دادند اما در دولت يازدهم هنوز اين اتفاق نيفتاده است.

وي با بيان اينكه بسيج بدنه آحاد همه مردم است و پشتيباني از بسيج به ويژه بسيج سازندگي انتظار به حقي است گفت: ما انتظار داريم دولت آيين‌نامه اجرايي بسيج را تصويب كند. مجلس آن را تصويب كرده اما منوط كرده كه دولت هم تصويب كند. اميدوار هستيم دولت نيز در اين زمينه قدم‌هاي لازم را بردارد. اين انتظارات شخصي نيست، بلكه انتظاراتي است كه بسيج براي پيشرفت و تعالي انقلاب اسلامي از دولت دارد.

رئيس سازمان بسيج سازندگي در ادامه در پاسخ به سؤالي در اين خصوص كه‌آيا بسيج سازندگي در خارج از مرزهاي ايران نيز فعاليت مي‌كند يا خير، گفت: ما تلاشمان اين است كه در داخل و در نقاط محروم به نحو شايسته فعاليت كنيم و اگر هر زماني كه اقتضا كند در ساير حوزه‌هاي جغرافيايي فعاليت كنيم، اين كار را خواهيم كرد.

عزيزي همچنين در پايان با اشاره به برگزاري اردوهاي جهادي در مناطق كم بر خوردار خاطرنشان كرد:گروه‌هاي جهادي خودجوش به مناطق محروم عزيمت مي‌كنندواعزامي از طرف بسيج صورت نمي‌گيرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار