کد خبر: 635334
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۳

به منظور انسداد ورودی بی‌سوادی و کاهش بزهکاری، آموزش و پرورش استان مرکزی تمام توان خود را در جذب و شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به کار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اعلام این مطلب گفت: بر اساس تطبیق اسمی که پس از ثبت‌نام دانش‌آموزان با سازمان ثبت احوال صورت گرفته، در استان 46 دانش‌آموز ترک تحصیل کرده در دوره ابتدایی وجود دارد که از این تعداد 27 نفر از افاغنه هستند.

سیف‌الله کریم‌زاده با بیان اینکه آموزش و پرورش در راستای بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل علاوه بر بهره گیری از ظرفیت ائمه جمعه و ارائه کمک‌های اقتصادی، از ظرفیت قوه قضاییه نیز بهره گرفته، ادامه داد: جلوگیری از تحصیل دانش‌آموزان برابر قانون جرم محسوب می‌شود و با آن برخورد قانونی خواهد شد.

مختلط بودن کلاس‌های درس با توجه به رعایت تراکم، تعصب خانواده‌ها به اختلاط دانش‌آموزان به ویژه در پایه‌های چهارم و پنجم و ششم، بعد مسافت محل سکونت دانش‌آموزان با آموزشگاه، ازدواج زود هنگام دختران، اشتغال به کار کودکان و فقر فرهنگی خانواده‌ها از عوامل موثر در ترک تحصیل دانش‌آموزان استان عنوان شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار