کد خبر: 629842
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۵
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم با بیان اینکه این سازمان تعهد دارد در سال جاری 400 میلیون تومان وصول عواید داشته باشد، گفت: این مبلغ تاکنون نزدیک به یک میلیارد رسیده است.

محمد ابراهیم نجابت با اشاره به دریافت 885 میلیون ریال عواید در سه ماهه سوم سال ‌جاری افزود: این مبلغ از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان قم به خزانه دولت واریز می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی استان قم تعهد دارد در سال جاری به میزان 400 میلیون تومان وصول عواید داشته باشد، ادامه داد: این مبلغ تا کنون نزدیک به یک میلیارد رسیده که بیشتر از تعهد سازمان به دولت بوده است. وصول عواید شامل فروش، اجاره و عوارض حفظ کاربری است.

نجابت با بیان اینکه عواید حاصل از فروش، متعلق به زمین‌های دولتی بوده و سازمان جهاد کشاورزی متولی واگذاری آن است ادامه داد: در پاییز امسال 292 میلیون و 583 هزار ریال از فروش این زمین‌ها دریافت شده‌ است. در همین مدت مبلغ 503 میلیون و 569 هزار ریال از اجاره زمین‌ها عواید وصول شده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: وصول عواید حاصل از عوارض حفظ کاربری در پاییز سال‌ جاری مبلغ 89 میلیون و 360 هزار ریال بوده است که به حساب خزانه دولت واریز شد.

وی در خصوص معنی «عوارض حفظ کاربری» گفت: زمین‌هایی وجود دارد که سازمان جهاد کشاورزی با تغییر کاربری آن به غیر کشاورزی موافقت کرده و از مالک بابت این تغییر کاربری عوارض اخذ می‌کند.

نجابت با اشاره به وجود گروه‌های نظارتی در سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت‌: این گروه در خصوص تداوم انجام فعالیت کشاورزی یا طرح‌های غیر کشاورزی در زمین‌های واگذار شده از سوی این سازمان نظارت می‌کند.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی قم از انجام 239 مورد نظارت بر اراضی واگذار شده در سه ماهه سوم سال‌جاری خبر داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار