کد خبر: 628277
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷
رييس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي اصفهان:
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت : در حالی که همه دم از فعاليت هاي فرهنگي مي زنند اما اقدامات فرهنگي پراكنده و سليقه اي انجام مي شود که این موارد باید اصلاح گردد.

جعفر عسکری در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه شوراي هماهنگي نهادي مردمي است و برگزاري مناسبت هاي ملي و مذهبي را برعهده دارد، افزود: برگزاري مناسبت هاي ملي در تقويت بنيه اعتقادي، سياسي جامعه ، به نمايش گذاشتن پشتوانه مردمي نظام، ايجاد شور و نشاط در بين جامعه، نااميد كردن دشمنان و عبرت گرفتن از گذشتگان از جمله وظایف این شورا است.

وی تاکید کرد: در آستانه ۲۲ بهمن و ايام دهه فجر لازم است با تمام توان براي اين ايام برنامه ريزي و سرمايه گذاري كنيم تا جشن انقلاب به بهترين نحو برگزار شود و همچنین لازم است با ايجاد رقابت هاي محلي، مساجد و تشكل هاي مردمي را در برگزاري جشن انقلاب وارد كنيم .

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان ، تجليل از خانواده هاي شهداي انقلاب اسلامي ، برگزاری همايش پيشگامان و پيشكسوتان انقلاب و تجلیل از پیشکسوتان انقلاب و چهره‌های شاخص استان را از جمله برنامه هاي دهه فجر امسال برشمرد و تاکید کرد: لازم است دستاوردهاي انقلاب و ارزش هاي آن و برگزاري جشن هاي اين دهه نيز در نقاط محروم و روستايي نيز پررنگ شود.

وی افزود: در ده سال گذشته برخي از مسئولان دولتي براي فرار از پشتوانه مالي اعلام مي كردند كه جشن دهه فجر به صورت مردمي برگزار شود اين در حالي است كه بودجه هاي خوب فرهنگي زيادي وجود دارد اما اینکه کجا خرج می شود علامت سؤالی است که مدتهاست بدون پاسخ باقی مانده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار