
مسئول بسيج سازندگي ناحيه مقاومت بسيج سپاه شهرضا از آموزش ۶۰۰ نفر از كارجويان در اين شهرستان خبر داد و گفت: مبلغ 15 ميليارد ريال در مرحله نخست به طرح هاي خوداشتغالي شهرستان اختصاص يافته و در مرحله بعد اين ميزان اعتبارات به 30 ميليارد ريال افزايش مي يابد.
محسن صفا بخش ادامه داد: پرورش مرغ بومي و تخم مرغ، پرورش بلدر چين، گسترش پرورش بوقلمون و گسترش توليد دام سبك و سنگين از جمله زمينه هايي است كه بسيج سازندگي كل كشور بر روي آنها برنامه ريزي كرده است.
وي از آموزش ۶۰۰ نفر از كارجويان در حال حاضر در شهرضا خبر داد و گفت: علاوه بر اين بازاريابي گياهان دارويي و فروش كودهاي ورمي كمپوست توليدي را نيز، در دست اجرا داريم.
صفابخش همچنین با اشاره به پرداخت وام هاي خود اشتغالي در اين زمينه به كارجويان واجد شرايط گفت: پرداخت وام هاي تا سقف سه ميليون تومان با كارمزد چهار درصد و از سه ميليون به بالا با كارمزد ۱۵ درصد همراه با بيمه از طرح هاي مساعدتي پيش بيني شده در بسيج سازندگي است.
مسئول قرارگاه بسيج سازندگي سپاه شهرضا با اشاره به آمادگي اين قرارگاه براي واگذاري تسهيلات به تمامي كارجويان شهرستان شهرضا در جهت ايجاد و توسعه مشاغل گفت: قرارگاه بسيج سازندگي، نقش عمده اي در ايجاد اشتغال و توسعه صنايع كوچك در سطح كشور داشته است.
وي تصريح كرد: آموزش ۶۰ تا ۷۰ خانوار در زمينه پخت نان و دو مورد آموزش در زمينه پرورش قارچ از جمله طرح هايي است كه در اين شهرستان به بهره برداري رسيده يا در دست اجراست.
سلام . خدا خیرتون بده که با توجه به سخنان حضرت آقا و جهت لبیک به فرمان حضرت آقا در بحث اقتصاد مقاومتی کار می کنید . یا علی