کد خبر: 621347
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۳
رئیس اداره اوقاف سمنان:
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان گفت: به منظور افزایش معرفت مردم نسبت به واقعه عاشورا و پاسخ‎گویی به شبهات و مسائل شرعی خیمه معرفت در راه‎آهن سمنان برپا شد.
 حجت‎الاسلام سید سعید تقوی در حاشیه برپایی این خیمه، با اشاره به لزوم آشنایی بیشتر مردم در خصوص مسائل اعتقادی و رفع شبهات اظهار داشت: یکی از وظایف اصلی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان در برهه کنونی، اداره بقاع متبرکه و تبلیغ و ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) است.

وی برگزاری ویژه‎ برنامه بصیرت عاشورایی را یکی از برنامه‎های شاخص اداره خود در طول ایام محرم و صفر عنوان و تصریح کرد: در این ویژه‎ برنامه سعی شده تا با برگزاری برنامه‎های مختلف نسبت به برگزاری مراسم سوگواری متناسب با مقام والای سیدالشهدا (ع) اقدام شود.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان یکی از اقدامات اداره خود در این ویژه ‎برنامه را برپایی خیمه‎های معرفت دینی با استفاده از روحانیون مجرب و دوره دیده جهت پاسخ‎گویی به شبهات و مسائل شرعی مراجعان بیان کرد.

تقوی با اشاره به عزم اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان در استفاده از کلیه ظرفیت‎ها جهت ارائه خدمات فرهنگی گفت: با توجه به حضور مسافران زیادی که در راه‎آهن تردد می‎کنند که عمدتاً زائران امام رضا (ع) هستند، با برپایی خیمه معرفت در ایستگاه راه‎آهن سمنان در نظر داریم تا ضمن بیان آداب زیارت به مسافرانی که عازم زیارت بارگاه امام هشتم (ع) هستند، به سئوالات شرعی مراجعان نیز پاسخ داده شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار