کد خبر: 620984
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر خبر داد !
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر از تبیین واقعه عاشورا توسط 800 مبلغ در نقاط مختلف استان بوشهر خبر داد !

حجت‌الاسلام عبدالرضا سروستانی در جمع هیئت‌های مذهبی استان بوشهر با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته برای برپایی باشکوه آیین‌های مذهبی در ایام ماه محرم و صفر اظهار داشت: هیئت‌های مذهبی استان باید با رعایت نکات مهم به‌ویژه در زمان برگزاری عزاداری، زمینه حضور پرشور مردم در این برنامه‌ها را فراهم کنند. وی بیان کرد: مبلغانی هم که به نقاط مختلف استان اعزام شدند باید محورها و رویکردهای اصلی در مورد واقعه عاشورا را به خوبی تبیین کنند.

سروستانی اظهار داشت: ارتباط مستقیم با شبکه تبلیغی استان و تبیین ضرورت‌ها و مباحث ضروری که در حوزه تبلیغ باید لحاظ شود، از اهداف سازمان تبلیغات اسلامی است.

سروستانی در ادامه گفت: بخشی از این مبلغین روحانیون بومی واز حوزه‌های علمیه در سطح استان و ائمه جماعاتفعال دراستان هستند و تعدادی از آنان هم اعزامی از حوزه علمیه قم محسوب می‌شوند که در ماه محرم مشغول تبلیغ و ارشاد خواهند بودو ازنخستین شب ماه محرم در منبرها و مجالس کار خودشان را آغاز کرده‌اند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم از فرصت ماه محرم استفاده کنیم و در جهت ترویج معارف دینی و آشنا کردن جامعه اسلامی با دستورات دین مبین اسلام و قرآن کریم و همچنین تبیین اهداف قیام امام حسین (ع) حرکت کنیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر ادامه داد: یکی از محورهای فعالیت مبلغان این است که در طول دهه محرم ضرورت‌ها و سرفصل‌های تبلیغی را که حائز اهمیت هستند سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی تصریح کرد: با برگزاری نشست‌های هماهنگی مختلف برای اجرای بهینه برنامه‌های ماه محرم و به ویژه برنامه‌های دهه اول ماه محرم تعداد 800 مبلغ در سطح استان مشغول تبلیغ هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار