کد خبر: 620721
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰
سرپرست شرکت آب و فاضلاب روستایی آستارا از احداث مخزن بتنی کانرود برای برطرف شدن افت فشار آب بالای 200 خانوار این روستا خبر داد.

قاسم کپاری برطرف شدن مشکل آب شرب روستاهای این شهرستان را از برنامه‌های مهم عنوان کرد و با بیان این‌که 34 روستای این شهرستان زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی هستند، گفت: افت فشار آب روستاهای کانرود و سیبلی از عمده مشکلات اساسی اهالی این روستا در طول سال‌های اخیر بود که با اتمام عملیات احداث مخزن بتنی کانرود برطرف شد.

این مسئول با اشاره به این‌که در فصل گرم سال بیشتر افت آب در روستای کانرود است، افزود: بهسازی یک چشمه، 500 متر لوله‌گذاری و احداث مخزن بتنی 150 متر مکعبی از جمله مراحل عملیاتی شرکت آب و فاضلاب روستایی آستارا است.

به گفته وی با بهره‌برداری از این مخزن بتنی مشکل افت فشار بالای 200 خانوار از مشترکان این روستا برطرف می‌شود.

کپاری، هزینه بهره‌برداری از مخزن کانرود را مبلغ 800 میلیون ریال عنوان کرد.

وی با بیان این‌که مجتمع آبرسانی کانرود 700 مشترک دارد، تصریح کرد: این مجتمع شامل داداش‌آباد و کانرود و دربند است که از آب استاندارد برخوردار هستند.

سرپرست آبفار آستارا از برطرف شدن سه مورد شکستگی در روستای عنبران و یک مورد شکستگی در روستای سیبلی خبر داد و افزود: با این اقدام از هدر رفتن آب و افت فشار این روستاها جلوگیری شده است. برطرف شدن شکستگی لوله آب شرب در روستاها هزینه‌های زیادی به این شرکت تحمیل می‌کند بنابراین از مردم روستاهای بخش لوندویل و بخش مرکزی آستارا می‌خواهیم با توجه به وسعت روستاها با شورا و دهیاری‌های آستارا در امر اطلاع‌رسانی و نگه‌داری شبکه‌های لوله‌کشی روستایی همکاری کنند.

* برخورداری 134 هزار مشترک از آب شرب در رشت

مدیر آب و فاضلاب شهری رشت نیز از برخورداری 134 هزار مشترک این شهر از آب شرب بهداشتی خبر داد.

منصور تکجو راه‌اندازی برج شماره 3 مخزن ذخیره آب حمیدیان این شهر را یکی از برنامه‌های مهم سازمان ذکر کرد و با اشاره به اینکه برخی از مناطق با کمبود فشار آب مواجه هستند، تصریح کرد: با راه‌اندازی برج شماره 3 حمیدیان آب تصفیه شده با فشار مناسب در اختیار مشترکان محله‌هایی مانند حافظ آباد، حمیدیان، احمد گوراب و... قرار می‌گیرد.

این مسئول ادامه داد: اکنون ساکنان مناطق شرقی شهر رشت شامل خیابان فلسطین، خیابان لاهیجان، خیابان شهدا، فلکه فرزانه و... از فشار مطلوب آب شرب بهداشتی برخوردار هستند.

وی درباره اعتبارات پیش‌بینی شده برای راه‌اندازی برج شماره 3 حمیدیان متذکر شد: برای راه‌اندازی برج شماره 3 حمیدیان که از مخزن ذخیره 40 هزار متر مکعبی آب برخوردار است اعتباری بالغ بر 2 میلیون تومان نیاز داریم.

مدیر آبفای رشت با بیان اینکه اتفاق‌هایی مانند قطع برق و کدورت بالای آب خام قابل پیش‌بینی نیست، خاطرنشان کرد: برای برطرف شدن نارضایتی مردم در برخی از مناطق رشت باید هر چه سریع‌تر برج شماره 3 مخزن ذخیره آب منطقه حمیدیان رشت به بهره‌برداری برسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار