کد خبر: 620467
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۶
جانشین فرمانده سپاه صاحب الزمان استان اصفهان (عج)استان اصفهان:
جانشین فرماندهی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان گفت: دولت به تنهایی قادر به مدیریت جهاد اقتصادی نیست و باید مردم کشور به ویژه روستاها فرهنگ خودکفایی را فراموش نکرده و با دولت همکاری و هماهنگی کامل را داشته باشند.

سردار مجتبی فداء که در جلسه تودیع و معارفه فرمانده سپاه ناحیه فریدن سخن می گفت افزود: شهرستان فریدن ظرفیت خودکفایی و تولیدات خانگی را دارد.

وی با اشاره به ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، اظهارداشت: عاشورا به ما آموخت که عمل به هنگام چه تاثیری در جوامع دارد.

جانشین فرماندهی سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان افزود: همه ما در معرض امتحان الهی هستیم و هر کس به هر طریقی در جایگاه خودش مورد امتحان واقع می‌گیرد.

وی از زحمات و تلاش‌های سرهنگ افراسیاب جهانگیری تقدیر و تشکر کرد و سرهنگ علی فتحیان را به سمت فرماندهی سپاه ناحیه فریدن منصوب کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار