کد خبر: 620036
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۷
شهردار منطقه 8 اصفهان گفت: احداث تقاطع غیرهمسطح ۲۵ آبان پس از اتمام مطالعات مورد نیاز در سال آینده در این منطقه اجرایی می‎شود.

فرهاد جلیل‌فر اظهار کرد: طی چند سال گذشته به دنبال مطالعات و بحث‎های متعدد کارشناسان مقرر شد که یک تقاطع غیر‌همسطح در محدوده منطقه هشت اصفهان احداث شود.

وی اضافه کرد: پس از تکمیل و نهایی شدن مطالعات مورد نیاز برای این پروژه، احداث تقاطع غیر‌همسطح در میدان 25 آبان در سال آینده اجرایی می‎شود.

شهردار منطقه 8 اصفهان تصریح کرد: میدان 25 آبان در محور رینگ دوم ترافیکی قرار دارد و با توجه به حجم تردد خودرو‌ها و ایجاد ترافیک سنگین در میدان 25 آبان، ساماندهی این محور لازم و ضروری است.

وی ادامه داد: مطالعات نهایی احداث تقاطع غیر‌همسطح در میدان 25 آبان در دست انجام است و این پروژه در سال آینده اجرایی می‎شود.

جلیل‌فر با اشاره به احداث فرهنگسرای ملک‌الشعرای بهار در این منطقه تاکید کرد: فرهنگسرای ملک‎الشعرای بهار در زمینی به مساحت دو هزار و 215 متر مربع در حال احداث است و این فرهنگسرا با هزینه‎ای بالغ بر پنج میلیارد ریال در این منطقه احداث می‌شود.

وی افزود: تاکنون این فرهنگسرا 90 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و به زودی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار