سردار غلامرضا سلیمانی در جشنواره رژه حماسی بسیجیان دانش اموزی استان اصفهان، با اشاره به مبارزات تاریخی ملت ایران علیه استکبار، افزود: امروز بسیج با صفوف آهنین خود در راستای اجرای فرامین ولی امر مسلمین جهان برای حضور مؤثر در تمام عرصه ها اعم از اجتماعی، فرهنگی، ورزشی، دفاعی، امنیتی و اقتصادی آماده است.
وی حضور فعال بسیج دانش آموزی در دوران دفاع مقدس و پس از آن را ستود و اظهارداشت: یکی از برجسته ترین محورهای بسیج، بسیج دانش آموزی است که در دفاع مقدس در سخت ترین و حساس ترین نقاط حضوری جدی داشتند.
فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان تاکید کرد: بسیج در دفاع مقدس آنچنان عظمتی خلق کرد که بی شک می توان این مقطع را پرافتخارترین مقطع تاریخ ایران دانست.
وی با بیان اینکه آمریکا پس از انقلاب و قطع امید از حضور فیزیکی در این کشور توطئه های مختلفی از جمله نفوذ در دولت موقت، غائله تجزیه طلبان در نقاط مرزی، حمله نظامی در طبس، کودتاهای مختلف را در درستور کار خود قرار داد، گفت: دشمن در نبرد نظامی شکست خورد و امروز با همان کینه و دشمنی نبرد فرهنگی را در دستور کار خود قرار داده است،
وی در پایان تصریح کرد: بسیج نیروی خارق العاده ای بود که با راهبرد شهادت طلبی و تاکتیک نبرد علوی به مصاف دشمن رفت و پیروز این میدان شد.