سيد كاظم اوليايي با بیان اینکه این پروژه ها با اعتباري بالغ بر 900 ميليون تومان اجرا شده ، احداث راه روستايي، خانه بهداشت، تكميل حسينيه، آبرساني به روستاها، احداث پايگاه هاي بسيج، غسالخانه، خانه عالم، گلزار شهدا و ... را از مهم ترين پروژه هاي محروميت زدايي اجرا شده در استان عنوان كرد.
وی با تشريح جزئيات اين پروژه ها گفت: بيش از 400 روستاي استان با تانكر سيار آبرساني مي شود و اعتباري بالغ بر 47 ميليارد ريال براي آبرساني سيار در مناطق مختلف استان اختصاص يافته است.
معاون عمراني استاندار خراسان جنوبي با بيان اينكه طرح هاي بسيج سازندگي و همكاري جهادگردان، به محروميت زدايي از روستاها مي انجامد، افزود: از نقاط قوت بسيج سازندگي ورود به عرصه هاي مختلف فرهنگي، عمراني، آموزشي و بهداشتي در مناطق محروم است كه زمينه همكاري تمامي دستگاه هاي اجرايي را فراهم كرده است.