کد خبر: 615777
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۴
واحد HSE منطقه اصفهان به رتبه سوم در بین واحدهای HSE مناطق یازده گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران دست پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران – منطقه اصفهان محمود گودرزی رئیس واحد HSE منطقه اصفهان با اعلام این خبر افزود: به مناسبت فرارسیدن روز ملی ایمنی و آتش نشانی و همچنین کسب رتبه سوم در بین مناطق یازده گانه مراسمی در منطقه اصفهان برگزار شد که در آن از نفرات برتر فعال در واحد HSE مراکز و منطقه با اهدا جوایز و لوح تقدیر، تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
وی افزود: در این مراسم علاوه بر پخش نماهنگ های مرتبط با ایمنی و آتش نشانی فیلم آموزشی ایمنی در برخورد با وقوع حوادث نیز به نمایش درآمد که مورد استقبال شرکت کنندگان در مراسم قرار گرفت.
گودرزی همچنین به قرائت بخشی از فعالیت های واحد HSE منطقه اصفهان در این مراسم اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در کنار آن معاونین عملیاتی و فنی منطقه اصفهان نیز هرکدام در سخنانی ضمن پراهمیت برشمردن مسائل ایمنی و بهداشتی بر رعایت اصول بهداشت، ایمنی و محیط زیست و فرهنگ سازی در این زمینه سفارش و تاکید کردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار