اولين تصاوير مربوط به فيلم ضدايراني «گلاب» ساخته «جان استوارت» در حالي منتشر شده است كه در اين فيلم اغتشاشهاي فتنه ۸۸ و شعارهاي آن بازسازي شده است. اولين تصاوير مربوط به لوكيشن فيلم ضد ايراني «گلاب» ساخته «جان استوارت»، مجري امريكايي كه هماكنون در امان، پايتخت كشور اردن، در حال فيلمبرداري است، منتشر شده است.
در يكي از اين تصاوير شعارهاي مربوط به جنبش سبز در همه جاي آن به چشم ميخورد كه به نظر ميرسد مربوط به پل حافظ باشد. خبرهاي منتشر شده حاكي از آن است كه «جان استوارت» كه مدتي است شوي تلويزيوني خود با نام «ديلي شو» را در امريكا به شخص ديگري واگذار كرده از اواخر هفته آينده، پس از 12 هفته فيلمبرداري، به امريكا بازميگردد تا خود بار ديگر اجراي اين شوي تلويزيوني را كه يك شوي طنز سياسي است به عهده بگيرد. فيلم «گلاب» اولين ورود «استوارت» به عرصه فيلمسازي محسوب ميشود. او اين فيلم را براساس داستان زندگي «مازيار بهاري» ميسازد. «مازيار بهاري» خبرنگار هفتهنامه نيوزويك امريكا بود كه در جريان اغتشاشات پس از انتخابات در ايران به دليل همكاري با سرويسهاي جاسوسي غربي دستگير شد و پس از آزادي موقت به صورت غيرقانوني از ايران خارج شد و هماكنون به فعاليت عليه نظام جمهوري اسلامي ايران و به همكاري با رسانههاي فارسيزبان نظير بيبيسي فارسي ميپردازد.
در ساخت فيلم ضدايراني«گلاب»، حدود 70،80 نفر همكاري دارند كه در ميان بازيگران اين پروژه سينمايي كساني چون «شهره آغداشلو»، «گلشيفته فراهاني» و «گائل گارسيا برنال» به چشم ميخوردند.