کد خبر: 609537
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷
مدیرکل منابع طبیعی استان سمنان خبر داد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از اجرای برنامه ملی حفاظت منابع طبیعی از طریق مشارکت مردم روستایی خبر داد.
 سیدحسن میرعماد اظهار داشت: طرح مدیریت پایدار منابع آب و خاک (SMLWR) بر اساس برنامه مشترک میان دولت جمهوری اسلامی ایران و UNDP از سال 1376 در حوزه آبخیز حبله‏‌رود با مساحت 1/2 میلیون هکتار به عنوان منطقه نمونه آغاز شد.

وی تصریح کرد: هدف اصلی این پروژه، دستیابی به الگوهای مناسب برنامه‌ریزی، مدیریت، اجرا، بهره‌برداری و پایش و ارزشیابی منابع آب و خاک در چند زیر حوزه از حوزه آبخیز حبله‌‏رود و تعمیم و توسعه نتایج حاصله از پروژه به برنامه ملی حفاظت منابع طبیعی از طریق مشارکت مردم روستایی در مدیریت حوزه‌های آبخیز کشور است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان افزود: هشت روستا در استان تهران در دو زیر حوزه دلیچایی و نمرود در شهرستان‏های دماوند و فیروزکوه شامل روستاهای حصاربن، آرو، هویر، دهنار، لزور، نجفدر، وزنا و زرمان به عنوان روستاهای پیشاهنگ انتخاب شدند.

میرعماد ادامه داد: 9 روستا و سه مرتع در استان سمنان در دو زیر حوزه رامه و ایچ شامل روستاهای چهار طاق، رامه، قالیباف، ایچ، عبدل‏‌آباد، ده‏نمک، امامزاده عبدالله، جوین، لاسجرد و مراتع سوته‌زار، لزوره، خنار و روستای بهورد نیز به عنوان روستاهای پیشاهنگ انتخاب شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار