کد خبر: 522972
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۰:۱۴
علی اکبر شامانی  اظهار داشت: ۲۱ هزار و ۶۵۸ تن کالا به ارزش بیش از ۲۰۳ میلیارد و ۷۸۹ میلیون ریال از این گمرک به خارج صادر شده است که از نظر وزنی ۵۱ درصد و از لحاظ ارزش ۱۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش دارد.
وی گفت: عمده کالاهای صادر شده شامل انواع سیمان خاکستری، پودر شوینده، کاشی، عایق رطوبتی، لوله و پروفیل آهنی، گچ، کرک، شمش سرب، سنگ سلستین، کولر آبی و ظروف یک بار مصرف و ... است.
شامانی افزود: این کالاها به کشورهای مختلف از جمله عراق، افغانستان و کشورهای منطقه آسیای مرکزی صادر شده است.
وی گفت: در این مدت بیش از دو هزار و ۳۴۷ تن کالا به ارزش بیش هفت میلیون و ۴۵ هزار دلار نیز از گمرک سمنان ترخیص شده است.
وی گفت: این مقدار واردات از نظر وزنی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲ درصد کاهش و از نظر ارزش پنج درصد افزایش دارد و از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، ترکیه، آلمان، چین و ازبکستان به این گمرک وارد شده است.
مدیر کل گمرک استان سمنان گفت: کالاهای وارداتی شامل پنبه شانه نزده، ماشین آلات، مواد اولیه رنگ، لوازم کامپیوتر، باتری قراضه، مواد اولیه کاشی و قطعات خودرو است
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار