کد خبر: 517172
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۸

روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق تبريز با صدور اطلاعيه اي در خصوص استفاده ار دستگاههاي كاهنده مصرف برق توسط مشتركان هشدار داد و اعلام كرد اين دستگاه ها از لحاظ فني مورد تاييد نمي باشد .
در اين اطلاعيه آمده است : با توجه به اجرايي شدن قانون هدفمندي يارانه ها ، برخي شركتها و افراد سودجو از حساسيت مردم در زمينه كاهش مصرف برق،سوء استفاده كرده و اقدام به تبليغ و فروش ويژه برخي محصولات و دستگاههاي الكترونيكي با عنوان« كاهش دهنده مصرف برق» با قيمت دولتي و با تاييد وزارت نيرو و شركت توانير نموده اند .
بر اساس اين اطلاعيه اين افراد از طریق ارسال پیام کوتاه، تبلیغات رسانه¬ای در مطبوعات و پخش بروشور و تماس هاي تلفني به تبلیغ و فروش دستگاه هایی با عنوان کاهنده مصرف برق به میزان زیاد اقدام مي نمايند كه ضروري است همشهريان از خرید و استفاده اینگونه دستگاه ها به دلیل آسيب رساندن احتمالی به تجهيزات برقي خودداری نمایند.
روابط عمومي شركت توزيع نيروي برق تبريز ضمن قدرداني از حساسيت و هوشياري مشتركان، به اطلاع همشهريان عزيز مي رساند كه صحت و سقم تاثیر این لوازم در کاهش مصرف برق در مراجع و آزمایشگاه¬های معتبر تایید نگردیده و این وسایل مورد تائید وزارت نیرو و شركت توانير نيست.
ضمناً با توجه به ماده یک قانون تشدید مجازات و مرتکبین ارتشاء و اختلاس و کلاهبرداری ، اقدام فروشندگان دستگاه های موصوف که با تظاهر به مورد حمایت واقع شدن از سوی دولت و دارا بودن مجوز از قوه قضاییه ، مبادرت به فریب مشترکین و اخذ وجوهی از آنها نموده اند ، مصداق کلاهبرداری بوده و قابل تعقیب از سوی مشترکین زیان دیده در مراجع ذیصلاح قضایی می باشد. گفتنی است چنانچه شخص مرتکب اقدام خود را با سوء استفاده از سمت یا ماموریت و یا آرم شرکت توزیع برق انجام دهد مشمول مجازات شدیدتری خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار