کد خبر: 516551
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۴

احمد سیاوش پور ضمن اعلام این خبر گفت: دفاتر نمایندگی دیوان عدالت اداری در استانها در راستای برنامه پنجم توسعه قضایی در کشور و جهت مراعات حقوق مردم و فراهم آمدن ملزومات دادرسی عادلانه صورت می گیرد.
وی گفت: بر اساس اصل ۱۷۳ قانون اساسی مردم می توانند شکایات، تظلمات و اعتراضات خود را نسبت به تصمیمات مسئولین و مامورین، یا آیین نامه ها و بخشنامه هایی که با قوانین مغایرت دارد به دیوان عدالت اداری ارائه دهند و دفاتر استانی نیز می توانند ضمن هدایت مردم در جهت احقاق حقوق ایشان از تردد و صرف هزینه های گزاف جلوگیری كنند.
سیاوش پور با تاکید بر اینکه این دفاتر تنها نقش هماهنگی داشته و رسیدگی به شکایات در دیوان عدالت اداری مستقر در پایتحت صورت خواهد گرفت ،افزود: وجود دفاتر استانی دیوان عدالت اداری را از لحاظ انجام خدمات مشاوره ای و ارشادی، افزایش کیفیت رسیدگی به دعاوی در دیوان عدالت اداری و نیز افزایش آگاهی دستگاه های اجرایی و مردم از طریق برگزاری دوره های آموزشی و همچنین پیشگیری از بروز تخلفات اداری مفید و مثبت ارزیابی کرد.
رئیس شورای قضایی استان سمنان تعامل مناسب دستگاه های اجرایی و قضایی را ضمن رعایت ضوابط و حریم استقلال قوا از ویژگیهای استان سمنان دانست و افزود: افتتاح دفتر نمایندگی دیوان عدالت اداری می تواند در افزایش این تعامل و هم افزایی ها موثر واقع شود.
لازم به ذکر است، هفدهمین دفتر نمایندگی دیوان عدالت اداری در استان سمنان روز پنج شنبه و با حضور معاونین دیوان عدالت اداری در محل مجتمع دادگستری کل استان افتتاح می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار