کد خبر: 516049
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۴
با انعقاد تفاهم‌نامه اجرایی بین شهرداری و بهزیستی

تفاهم‌نامه تعاملی و تعهد‌آور اجرایی بین شهرداری و بهزیستی اردبیل به امضا می‌رسد تا بر اساس آن بتوانیم خواسته‌های خود را به صورت مشترک پیگیری کرده و به سرانجام برسانیم.
جواد زنجانی نائب رئیس شورای شهر اردبیل در جلسه شورای شهر که با حضور مدیرکل بهزیستی در محل این شورا برگزار شد، اظهار داشت: شورا و شهرداری در حد وسع و توانشان به ویژه در دور سوم یاریگر مددجویان و معلولان در زمینه خواسته‌هایشان بودند ولی به نظر می‌رسد ارائه این خدمات همچنان رضایت‌بخش نباشد.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل مشغله‌های فراوان و کمبود امکانات و محدودیت اعتبار شهرداری با برخی چالش‌ها و نگرانی‌هایی روبرو است اما به رغم این تنگناها و مشکلات شورا و شهرداری سعی می‌کند در حد وسع و توانشان از افراد نیازمند حمایت جدی کنند.
نائب رئیس شورای شهر اردبیل سطح خدمات ارائه شده به این قشر را مطلوب توصیف کرد و یادآور شد: بهزیستی قطعاً حامی این قشر بی‌نام و نشان و فاقد تریبون بوده و از حق و حقوق آنها حمایت می‌کند به طوری که بهزیستی را می‌توان پرچمدار احیای حق و حقوق معلولان جسمی و فاقد حرکت دانست که سعی می‌کند در بخش‌های مختلف این حق و حقوق را احیا کنند.
زنجانی با ابراز خرسندی از فعالیت اورژانس اجتماعی و توسعه فعالیت‌های مرتبط با این حوزه گفت: شهرداری و شورا در احداث مسکن مددجویی نیز یاریگر نهاد حمایتی کمیته امداد است چرا که معتقد است در این واحدهای مسکونی زنان و کودکان بد‌سرپرست، ‌بی‌سرپرست و گرفتار شده به بلاهای خانمانسوز سکونت داشته و با هزار مشکل سعی می‌کنند زندگی خود را سر و سامان بدهند.
همه با هم باید کار کنند
این مسئول نقش بهزیستی را در شناسایی آسیب‌ها و تهدیدهای مختلف اجتماعی و رفع این مشکلات و فشارها و تنگناها عنوان کرد و گفت: اینکه شهرداری در ساخت و سازها تخفیف ارائه کرده و دیگر دستگاه‌ها نیز در تامین زمین و سایر امکانات پیش‌رو هستند و از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده می‌شود ولی همچنان بخش عظیمی از معلولان و مددجویان نیازمند حمایت همه جانبه مسئولان و متولیان امر هستند.
نائب رئیس شورای شهر اردبیل پیشنهاد کرد با همراهی شهرداری، شورای شهر، راه و شهرسازی و نظام مهندسی تفاهم‌نامه همکاری و تعامل فی ما بین به امضا برسد تا بر اساس این تفاهم‌نامه که تعهد‌آور نیز می‌باشد زمینه انجام خدمات و بهره‌گیری از حق و حقوق اجتماعی بیش از گذشته برای اقشار نیازمند و معلول جامعه فراهم آید.
زنجانی به ضرورت مناسب‌سازی فضاهای شهری و راه‌اندازی آسانسور در مجتمع‌های خدماتی و عمومی اشاره کرد و افزود: در بودجه سال آینده ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار برای این امر در نظر گرفته شده است که امیدواریم با نظر کارشناسان شهرداری و همچنین بررسی کارشناسان بهزیستی این اعتبار صرف مناسب‌سازی محیط‌ها و فضاهای مختلف شهری شود که اغلب انتظار می‌رود در معابر، پارک‌ها و مکان‌های پر تردد معلولان این مناسب‌سازی صورت گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار