کد خبر: 514981
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۲
استاندار آذربایجان شرقی اعلام كرد

استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از وضعیت عملكرد مخابرات در مناطق زلزله زده استان اعلام كرد اين سازمان تنها توانسته ۵۰ درصد مناطق مذكور را پوشش دهد.
احمد علیرضابیگی در جلسه ستاد مدیریت بحران استان آذربایجان‌شرقی که با حضور اعضا در ورزقان تشکیل یافت با انتقاد از عملکرد مخابرات در مناطق زلزله زده، اظهار کرد: امروز در مناطق زلزله‌زده با توجه به اقداماتی که بر مبنای الهام از آموزه‌های دینی بوده وحدت و یکپارچگی آحاد جامعه را در پی داشته است.
علیرضابیگی افزود: با کارنامه درخشان در پی بازگرداندن شرایط عادی به منطقه هستیم و در این زمینه نکات مثبت زیادی دیده می‌شود اما با این حال معتقدیم که هنوز کار ما به پایان نرسیده بلکه در حال تکمیل ملزومات و زیرساخت‌ها برای منطقه هستیم.این مسئول گفت: مردم این منطقه باید مطمئن باشند که نظام پشتیبان آنهاست و تا آخرین مراحل بازسازی از پای نخواهیم نشست.بیگی با بیان این که اقدامات انجام یافته، شرایط جدیدی را در این مناطق رقم زده است، افزود: مصمم هستیم که بر اساس فرموده رهبر معظم انقلاب، حادثه زلزله را به سکوی پرش عمران، آبادانی و پیشرفت منطقه ارسباران تبدیل کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: هنوز در بخشی از زیرساخت‌ها اشکالاتی دیده می‌شود، بنابراین هر دستگاهی که احساس می‌کند در رفع آنها مشکل دارد باید در بخش‌های مختلف کشاورزی، بهداشت، امنیت و آموزش در محدوده اعتبارات ملی و استانی عمل کرده و به وعده خود جامعه عمل بپوشاند.
نیاز راه‌ها به بازسازی
علیرضابیگی با اشاره به حجم گسترده تردد وسائل نقلیه سنیگن در زمان آواربرداری و بازسازی اظهار کرد: طبیعی است راه‌ها و جاده‌های منتهی به مناطق زلزله زده دچار آسیب‌دیدگی جدی بشود بنابراین رفع و ترمیم راه‌ها باید مورد توجه مسئولان ذیربط قرار گیرد.در حوزه بهداشت و درمان نیز در مناطق زلزله‌زده نیاز به یک حرکت پرشتاب در شهرستان‌های زلزله‌زده اهر، ورزقان و هریس احساس می‌شود، بنابراین بیمارستان‌های این سه شهر باید بلافاصله پس از مرمت و تعمیر تجهیز شده و در اختیار عمومی قرار بگیرد.
استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: در حوزه آموزش و پرورش و مساجد شاهد همکاری چشمگیر خیران هستیم و کسانی هستند که همچنان آماده مشارکت و همکاری در بازسازی مدارس و مساجد هستند.همچنین اقدامات در مناطق زلزله‌زده باید با شتاب بیشتری پیگیری شود تا شاهد بازگشت زندگی متعارف به این مناطق باشیم.
قدرت مسئولان ناشی از اراده مردم
استاندار آذربایجان‌شرقی خاطرنشان کرد: در نخستین روزهای بعد از زلزله حجم گسترده هجمه‌ها که قصد داشت همت جمعی و وحدت آحاد جامعه را در امدادرسانی به مردم زلزله زده مخدوش کند ولی از آنجایی که همه مسئولان و مردم از یک جنس بودیم و با ایمان به اینکه قدرت ما مسئولان ناشی از اراده مردم است تا آخرین مراحل بازسازی از پای نخواهیم نشست. نماينده عالي دولت دراستان در مقایسه با اقداماتی که در حوزه آب، گاز و برق صورت گرفته است و با توجه به مسائل فنی این حوزه‌ها شاهد هستیم که وضعیت مخابرات زیاد خوب نیست و تنها توانسته ۵۰ درصد مناطق زلزله‌زده را پوشش دهد.
ارسباران تجلی‌گاه همبستگی
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: اطمینان می‌دهیم که تا پایان بازسازی کامل ارسباران در کنار مردم این منطقه خواهیم بود.
امروز ارسباران تجلی‌گاه همبستگی و یکپارچگی مردم ایران است و این مردم ثابت کردند که هرگاه آسیبی متوجه بخشی از کشور شود همه در قبال جبران آن خود را مسئول می‌دانند.
وی با اشاره به این که کار بازسازی با شتاب هرچه بیشتر در مناطق زلزله‌زده ادامه دارد، افزود: بازسازی این مناطق بیانگر کارآمدی و دلسوزی نظام جمهوری اسلامی و دولت برآمده از اراده مردم است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار