
حمیدرضا خشنود با اشاره به پرونده های متخلفان طی سال جاری، اظهار داشت: طی ۱۰ ماهه گذشته بالغ بر ۲۵ هزار بازرسی در سطح استان اصفهان انجام گرفته است.
وی افزود: در این خصوص بیش از ۲۷ هزار پرونده تنظیم و با ارسال به مراجع قضایی پیگیری های لازم صورت گرفت.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، با بیان این که در این مدت به طور مستمر ۲۰ هزار گزارش خبری شهروندان با سامانه ۱۲۴ دریافت شده است، تاکید کرد: علاوه بر بازرسی های صورت گرفته در مواردی که فرد و یا واحد صنفی، استمرار بر تخلف داشته، مطابق قانون به صورت موقت تعطیل شده اند.
وی از تعطیلی موقت ۵۰۰ واحد صنفی در سال جاری خبر داد و گفت: طی ماه های گذشته با توجه به مباحثی که در موضوع احتکار و عدم عرضه بخشی از کالاها وجود داشته، به طور ویژه چند تیم تخصصی تشکیل و بالغ بر ۴۰ پرونده احتکار به ارزش بیش از ۴۰ میلیارد تومان به مراجع قضایی برای رسیدگی ارسال شد.
خشنود ادامه داد: طی ماه های گذشته ۴۵ پرونده عرضه خارج از شبکه، بالغ بر ۳۷ میلیارد تومان تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: بازرسان این سازمان به دنبال گزارش های ارائه شده از سوی شهروندان، در کوتاه ترین زمان ممکن رسیدگی های لازم را انجام داده و حتی در جایی که احتکار در منازل گزارش شده با هماهنگی مراجع قضایی برخورد لازم انجام شده است.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان، با اشاره به همکاری واحد های صنفی و دیگر نهادها برای برخورد با متخلفان، اظهار داشت: در راستای طرح نظارتی نوروز و بازرسی های مستمر در طول سال، از بضاعت تشکل های صنفی و دستگاه های اجرایی معتبر در بحث بازرسی و صدور حکم استفاده شده است.