کد خبر: 509997
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۷
به گزارش تسنیم، علی اکبر ولایتی در دیدار با خانواده شهدای شیعیان پاکستان که در حوادث تروریستی اخیر این کشور به شهادت رسیده بودند ملاقات و پیام تسلیت و همدردی رهبر معظم انقلاب را به ایشان ابلاغ کردند.

همچنین مشاور بین الملل مقام معظم رهبری در این دیدار که با حضور مسئولان شورای وحدت هزاره‌ها از جمله سردار سعادت، عبدالقیوم چنگیز و حجت‌الاسلام والمسلمین جمعه اسدی در شهر کویته یرگزار شد، وحدت را موضوع اساسی بین شیعیان و اهل سنت برشمرد و برلزوم حفظ وحدت بین مذاهب اسلامی تاکید کرد.

همچنین برگزاری نشستی با حضور علمای اهل سنت و شیعه در کویته از ریگر برنامه‌های سفر ولایتی بود.

در این نشست درباره راهکارها و راهبردهای تحقق و حفظ وحدت اسلامی بحث و گفتگو شد. در این جلسه علمای اهل سنت قاری عبدالرحمن، حافظ حمد الله، مولوی حبیب‌الله چشتی از احزاب و گروه‌های «اهل حدیث»، علمای دیوبند، بری لوی، جماعت اسلامی و علمای شیعیان سید هاشم موسوی، حجت‌الاسلام و المسلمین رفیعی و حجت الاسلام والمسلمین جمعه اسدی حضور داشتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار