به گزارش جوان به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد واحدخرم آباد،حجتالاسلام قاسم متقینيا،ریس دانشگاه آزادواحدخرم آباد با تسليت بهمناسبت اربعين امام حسين(ع) و اصحاب وی در خصوص فلسفه اربعين، گفت: اربعين بهمعنی چهلم است اما اينكه اربعين چه شخصيتی و چه مناسبتی باشد فلسفه اين روز را تعيين میكند.
وی در بيان ظرفيتهای اربعين حسينی برای بزرگداشت شعائر تشيع نيز گفت: اربعين بزرگترين ظرفيت و فرصت است و علاوه بر اين منبع انری است هم از نظر زمانی و هم محتوايی ما را به جلو میبرد كه بايد اين مناسبت عظيم همواره گرامی داشته شود.
حجتالاسلام متقینيا با يادآوری اينكه فلسفه اربعين گرامیداشت و بزرگداشت شهادت امام حسين(ع) است در بيان پيامهای اربعين حسينی، گفت: يكی از پيامهای اربعين حسينی اين است كه اشخاص و افراد با همه عظمت بايد فدای اسلام و دين خدا شوند، پيام ديگر اربعين اين است كه ما اسلام را فراموش نكنيم به دستورات اسلام عمل نمایيم و اسلام را به درون زندگیمان بياوريم لذا اسلامی شدن جامعه و اسلامی شدن دولت از ديگر پيامهای اربعين حسينی است.
ریس دانشگاه آزادواحدخرم آباد ادامه داد: پيام ديگر اربعين برای ما اين است كه از ميزانها و معيارها عبور نكنيم، در هر زمانی خط و جريانهای حسينی و جريانهای يزيدی را بشناسيم و راه خود را انتخاب نماييم.
رئيس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرمآباد در بخش ديگری از سخنانش در پاسخ به اين سؤال كه جمله حضرت امام خمينی(ره) كه میفرمايند «محرم و صفر است كه اسلام را زنده نگه داشته است چه تأثيری میتواند در جامعه داشته باشد، خاطرنشان كرد: اين جمله اسلامی شدن جامعه و دولت و بهسمت محتوا رفتن را برای ما تعيين میكند، همه بايد تلاش كنيم كه پيامهای عاشورا و امام حسين(ع) را در زندگی خود پياده كنيم.