کد خبر: 497743
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۳
به مناسبت هفته بسیج
به گزارش خبرنگار جوان از کرمانشاه، فرامرز باوند‌پور در دیدار با خانواده معظم شهدا شهرستان ثلاث باباجانی اظهار کرد: شهدا بهترین سرمایه خود را در راه اسلام و میهن فدا کردند و در حفظ و حراست از دین و مکتب اسلام از هیچ کوششی دریغ نکردند.
باوندپور ادامه داد: شهدا در مدت عمر کوتاه خود باعث شرف و آزادگی برای ایران اسلامی شدند و امروز ما مدیون خون شهدا هستیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثلاث باباجانی تصریح کرد: امروز وظیفه ما است که بر ادامه راه شهدا در حفظ دستاوردهای دفاع مقدس و انتقال آن به نسل آینده تلاش کنیم.
باوندپور عزت و سربلندی امروز ایران را حاصل خون شهدا دانست و آنها را باعث افتخار و آبروی ملت ایران معرفی کرد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثلاث باباجانی گفت: عزت، اقتدار و استقلال این نظام مرهون خون شهدا، تحمل رنج‌ها و مشقت‌های رزمندگان، صبر و استقامت خانواده‌های معظم آنان است.
در ادامه فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ثلاث باباجانی از نزدیک با مشکلات خانواده‌های شهدای ثلاث باباجانی آشنا شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار