کد خبر: 496858
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۹

 رئیس اداره ورزش و جوانان خلخال امروز در گفت‌و گو با خبرنگار جوان در اردبیل اظهار داشت: جوانان خلخال استعداد حضور در مسابقات جهانی را دارند و تکواندوکاران خلخالی با تیم ملی راهی آروبا در امریکای جنوبی شد.
سید ناصر میر مرسلی از حضور ملی‌پوش خلخالی در رقابت‌های شانزدهمین دوره مسابقات جام جهانی پاراتکواندو در کشور آروبا واقع در امریکای جنوبی خبر داد و خاطرنشان کرد: جوانان فعال و افتخارآفرین استان اردبیل و شهرستان خلخال از جمله محمود جعفرزاده برای حضور در مسابقات جام جهانی پاراتکواندو ایران را به مقصد کشور آروبا در امریکای جنوبی ترک کردند.
وی یادآور شد: تیم ملی کشورمان با ترکیب محمود جعفرزاده در وزن منهای ۸۰ کیلوگرم از شهرستان خلخال و افتخار استان اردبیل مهدی‌ پور‌رهنما در وزن منهای ۶۸ کیلوگرم به عنوان هوگوپوش و حسین مدانلو به عنوان سرمربی در این دوره از مسابقات حضور دارند.
رئیس اداره ورزش و جوانان خلخال گفت: آخرین تمرینات آماده‌سازی تیم ملی پاراتکواندو کشورمان از ۸ مهر ماه زیر نظر سرمربی این تیم آغاز شد و این تمرینات روز سه شنبه ۲۳ آبان ماه به اتمام رسید.
میر‌مرسلی بیان داشت: تکواندوکاران کشورمان در این دوره از مسابقات با حریفانی از کشورهای اسپانیا، آذربایجان، استرالیا و ترکیه رقابت خواهند کرد و این مسابقات از روز جمعه به مدت چهار روز به میزبانی جزایر سانتاکروز کشور آروبا در آمریکای جنوبی ادامه خواهد داشت.
این مسئول تصریح کرد: سومین دوره مسابقات جهانی پاراتکواندو به صورت همزمان با این رقابت‌ها در چهار وزن پارالمپیکی و در چهار سطح و طی سه راند یک دقیقه‌ای با قوانین و مقررات روز پنج شنبه دوم آذر ماه برگزار خواهد شد.
رئیس اداره ورزش و جوانان خلخال در بخش دیگری از سخنان خود به افتخارات محمود جعفرزاده و مهدی پورهنما جوانان پرتلاش تکواندوکشورمان اشاره کرد و افزود: در سال ۲۰۰۹ در نخستین دوره جهانی پاراتکواندو که در شهر باکو در کشور آذربایجان برگزار شد این دور ورزشکار به دو مدال نقره و برنز این دوره از مسابقات دست یافتند و در سال ۲۰۱۰ نیز در کشور روسیه در شهر سن پترزبورگ برگزار شد این دو ورزشکار مدال نقره مسابقات را به دست آوردند.
میرمرسلی در بخش پایانی گفت‌وگوی خود با خبرنگار جوان در اردبیل ضمن تقدیر از هیئت‌های ورزشی شهرستان خلخال جدیت و تلاش آنها را برای پرورش چنین افتخاراتی در سطح استان و کشور خواستار شد و اذعان داشت: امیدواریم پرچم پرافتخار کشورمان با تلاش محمود جعفرزاده در این دوره از مسابقات نیز برافراشته شود و به اهتزار درآید.
انتهای پیام /
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار