کد خبر: 496843
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۹

سید مجید پوراحمدی در نشست خبری خود در جمع سفیران خبر که سفری یک روزه به این شهرستان داشتند، افزود: اصلی‌ترین مزیت این جاده که از مصوبات دور سوم ریاست جمهوری است ، این است که خوانسار را از سمت بالادست(سمت تهران) از بن بست خارج می‌کند.
وی تصریح کرد: طول این تونل احداثی یک هزار و ۲۰۰ متر مربع است که اصفهان را به بوئین و میاندشت متصل و ۵۰ کیلومتر مسیر شرق و غرب را کاهش و ارتباط از سمت گلپایگان به خوانسار فراهم می‌شود.
فرماندار خوانسار اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه را ۱۷ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: از این اعتبار تاکنون ۲ میلیارد تومان آن تخصیص داده شده است.
با اشاره به پروژه احداث جاده چهاربانده خوانسار به دامنه گفت: این جاده خط بزرگ اتصال از خمین، گلپایگان، خوانسار است و با یک کمربند عبور به دامنه و مسیر اصلی می‌رود.
وی پیشرفت فیزیکی این پروژه عمرانی را ۷۵ درصد عنوان کرد و افزود: ۱۲ میلیارد تومان بودجه برای این پروژه در نظر گرفته شده که ۴ میلیارد تومان آن تا کنون اختصاص یافته است.
فرماندار خوانسار این پروژه را از مصوبات سفرهای ریاست جمهوری عنوان و اظهار کرد: ۲۸ مصوبه در سه دوره سفر ریاست جمهوری تصویب شد که به ترتیب در دور نخست ۱۵ مصوبه،دور دوم ۱۰ مصوبه و دور سوم پنج مصوبه بوده است.
وی گفت: ۶۵ درصد مصوبات دور اول، ۵۰ درصد مصوبات دور دوم و بالای یک درصد مصوبات دور سوم پیشرفت پروژه داشته است.
پوراحمدی اضافه کرد: تا کنون هفت مصوبه دور نخست، پنج مصوبه دور دوم و یک مصوبه از دور سوم سفرهای ریاست جمهوری اجرایی شده است.
وی همچنین به مسکن مهر این شهرستان اشاره و تصریح کرد: بزرگ‌ترین سازه این شهرستان بالغ بر ۷۰۵ واحد مسکن در حال احداث است.
فرماندار خوانسار گفت: از نظر زیر ساختی مسکن مهر یکی از بهترین سازه‌های شهر است که در برنامه زمان بندی ۵۰ درصد واحدها بهمنماه جاری و بقیه در اردیبهشت ماه سال آینده تحویل مردم می‌شود.
وی به زیر ساخت تاسیساتی آب،برق و گاز شهرستان خوانسار را کامل دانست و افزود: در بخش ورزش نیز این شهرستان یک سالن پوریای با امکانات بسیار مناسب برای ورزش دارد.
پوراحمدی همچنین از کلنگ‌زنی سه سالن روستایی با اعتبار ۶۰۰ میلیون تومانی خبر داد و وی افزود: این پروژه‌ها ۴۰ درصد پیشرفت داشته است که سال آینده قبل از پایان دولت دهم افتتاح می‌شود.
وی تاکید کرد: در بخش جهاد کشاورزی کارهای زیر بنایی برای لای‌روبی قنوات شده است، چرا که آب‌های سطحی شهر تبدیل به ۱۱ نهر و از تمامی شهر عبور و باغات شهر را آبیاری می‌کند.
فرماندار خوانسار افزود: در بخش سلامت و بهداشت نیز این شهرستان افراد خیران بزرگی دارد که در بخش عمرانی و نیز بهداشتی در سال جاری دو میلیارد تومان کمک کرده‌اند.
وی همچنین اضافه کرد: شهرستان خوانسار دارای یک بیمارستان مجهز نسبت به سایر شهرستان اطراف اصفهان است که در تمام بخش‌ها پزشک متخصص و عمومی داشته و مشکل تجهیزات ندارد.
پوراحمدی به تاکید استاندار بر حفظ فضای گردشگری شهرستان خوانسار اشاره کرد و افزود: درصدد هستیم باغ شهر خوانسار را که به صورت تونل سبزی است به ثبت ملی برسانیم.
وی با اشاره به وضعیت اشتغال این شهرستان و پاره‌ای از معضلات آن اظهار کرد: وضعیت اشتغال در این شهرستان مناسب و نرخ بیکاری ۱۱ در صداست، اما در فصول مختلف این اشتغال متغیر است.
پوراحمدی گفت: این شهرستان واحد صنعتی ندارد و بستر شهرستان امکان توسعه برای جذب نیروی کار نیست که امید می‌رود سرمایه شهرستان بیشتر و اوضاع اشتغال بهتر شود.
پراکندگی طولی خوانسار مانع خدمات‌رسانی مطلوب به این شهر می‌شود
وی به دیگر مشکل این شهرستان اشاره و افزود: شهرستان خوانسار عرض کم و طول بسیار دارد و همین امر امکان
خدمات‌رسانی شهری را کمتر می‌کند چرا که این شهرستان باغ شهر و پراکندگی مسکونی زیاد دارد.
فرماندار شهرستان خوانسار تاکید کرد: شهرستان خوانسار را شهر برخوردار می‌دانند و این در حالی است که اعتبار محدودی در بخش شهری و روستایی برای آن در نظر گرفته‌اند که با رایزنی صورت‌گرفته توانستیم اخیراً این اعتبار روستایی را تا سه برابر افزایش دهیم.
وی افزود: سال گذشته ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار روستایی جذب شد که امسال در صدد جذب ۳۵۰ میلیون تومانی هستیم.
وی در پایان گفت: سطح درآمد شهرداری و شهرستان کم است و مسئولان از خیران کمک می‌گیرند چنانکه شهرداری نیز از خیران در خیابان سازی، پل سازی کمک مالی می‌گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار