کد خبر: 496672
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۱ - ۰۳:۱۴
فارس: اسماعیل هنیه نخست وزیر دولت قانونی حماس در غزه در سخنانی همزمان با روز دوم حملات صهیونیست‌ها گفت: اجازه نمی‌هیم خون شهید الجعبری به هدر رود.

وی گفت: شهادت رهبران خون جدیدی در رگ مقاومت و جوانان خواهد شد.

هنیه در ادامه از محمد مرسی رئیس جمهور مصر به دلیل حمایت سریع از فلسطین در مقابل حملات صهیونیست ها قدردانی کرد و ابراز داشت که مصر انقلابی معادله‌ای جدید رقم خواهد زد.

نخست وزیر دولت فلسطین اظهار داشت که غزه به مقاومت خود ادامه خواهد داد و پاسخ دشمن صهیونیست را خواهد داد.

وی تصریح کرد که هرگز در قبال خون مردم بی‌گناه مسامحه صورت نخواهد گرفت.

هنیه در ادامه این گفت‌وگوی زنده تلویزیونی از آمریکا به دلیل حمایت از حملات رژیم صهیونیستی ابراز تاسف کرد.

وی از مصر خواست تا معبر رفح را برای همیشه به طور کامل باز کند تا از این طریق مقاومت غزه تقویت شود و کمک‌های مردم مصر به فلسطین برسد.

نخست وزیر دولت حماس تاکید کرد که آنچه در عرصه نبرد بین مقاومت با رژیم صهیونیستی در جریان است تحولی در تاریخ مقاومت علیه اسرائیل است.

وی گفت: ما هرگز اسرائیل را به رسمیت نمی شناسیم و از زمین های خود نمی گذریم و انتقام خون های پاک را می‌گیریم.

هنیه خطاب به صهیونیست‌ها که گفته بودند مقامات حماس را ترور می‌کنند، گفت: ما از تهدیدهای شما نمی هراسیم.

وی از مردم در کشورهای عربی خواست تا فردا با برگزاری تظاهرات دشمن را مجبور به توقف حملات خود به غزه کنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار