کد خبر: 496067
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۷

به گزارش جوان از همدان، محمدعلی اسدی در مراسم بازدید فرماندار همدان از پروژه‌های بافت فرسوده منطقه جولان همدان اظهار کرد: بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی همدان نسبت به سایر شهرستان‌های استان از گستردگی بیشتری برخوردار است که تاکنون اهتمام ویژه‌ای در بخش نوسازی بافت فرسوده به صورت بلوک شهری انجام گرفته و همدان به عنوان پایلوت کشوری شناخته شده در نوسازی محله جولان به شمار می‌رود.
وی افزود: منطقه جولان به مساحت ۲۵ هکتار در دو فاز ۱۵ و ۱۰ هکتاری در بخش شمالی و جنوبی از سال ۱۳۸۳ به بعد طی مصوبه دولت فعالیت‌های نوسازی بافت فرسوده را آغاز کرد و ۳۲۰ پلاک با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در مساحت ۶.۲ هکتار با جمعیتی بالغ بر یک هزار و ۳۰۰ نفر خریداری شد.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان همدان خاطرنشان کرد: همچنین شرکت با مشارکت افراد شخصی و حقوقی در کنار بخش خصوصی و به ویژه تعاونی مسکن، ۳۴ بلوک را در یک هزار و ۴۵۳ واحد مسکونی و تجاری در نظر گرفت و ۴ هزار نفر جمعیت را پذیرش کرد که نسبت به یک‌هزار و ۳۰۰ نفر موجود توانست تراکم نفر در هکتار را به منصه ظهور برساند.
وی بیان کرد: در منطقه ۱۰ هکتاری بافت جنوبی جولان در نظر داریم به عنوان نمونه طراحی شهری کوچک با رعایت تمام کاربری‌ها داشته باشیم که در حال برنامه‌ریزی شهری است و هر فردی که بخواهد به صورت شخصی اقدام به اخذ پروانه کند، باید ابتدا از مهندسین مشاور استعلام کند.
اسدی از دیگر وظایف شرکت را معرفی مردم به منظور اخذ تسهیلات و نوسازی واحدهای خودمالکی در دو بخش مسکن مهر و آزاد عنوان کرد و افزود: تاکنون ۵ هزار و ۱۷ واحد با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان جذب اعتبار، نوسازی شده است.
وی سه طرح مطالعه و ساماندهی میدان امام خمینی و شش خیابان اصلی که بعدها توسط شهرداری پیاده‌راه سازی شد، بهسازی و نوسازی بافت فرسوده و طراحی شهری جولان را از برنامه‌های انجام گرفته و در حال انجام شرکت عنوان کرد و گفت: اگر مردم خود در نوسازی بافت فرسوده وارد شوند هزینه‌ای برای دولت به دنبال ندارد و باید در شورای مسکن شهر و استان به لزوم نوسازی بافت فرسوده و خطرات موجود اهتمام ویژه شود.
مدیرعامل شرکت عمران و مسکن‌سازان همدان خاطرنشان کرد: تقریباً نوسازی بافت فرسوده به اتمام رسیده اما در بهسازی به دلیل عدم تعامل مناسب با دستگاه‌های خدمات‌رسان به خصوص شهرداری و میراث فرهنگی حرکت به کندی انجام می‌شود به طوری که دارای ۱۸ پلاک تاریخی و ارزشمند بودیم که تنها سه پلاک آن باقی‌مانده که یک واحد آن تخریب شده و خانه سیفی نیز با کمک میراث فرهنگی در سه فاز در حال انجام است.
وی اذعان کرد: با توجه به عدم رضایت مردم از معابر، شهرداری باید اهتمام ویژه‌ای به این امر داشته باشد و با ارائه خدمات زیربنایی توسط دستگاه‌های مربوطه پرونده بهسازی و نوسازی بسته شود.
اسدی در زمینه سکونتگاه‌های غیر رسمی نیز همدان را پایلوت محرومیت‌زدایی در سکونتگاه‌های غیر رسمی و حاشیه‌ای عنوان کرد و گفت: از سال ۱۳۸۵ تاکنون اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد تومان توسط دستگاه‌ها در این امر هزینه شده که سهم ما ۶.۲ میلیارد تومان بوده و علاوه بر پروژه‌های زیربنایی با انجام کار مستقیم و حمایت مالی از ۴۱ پروژه در مجموع هفت پروژه فرهنگی برای جوانان این مناطق انجام گرفت.
وی گفت: به جز یک پروژه که دارای پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی است، سایر پروژه‌ها به دستگاه‌های بهره‌بردار تحویل موقت شده و شرکت به عنوان پرچمدار نوسازی بافت فرسوده و سکونتگاه‌های غیر رسمی نیازمند یاری دستگاه‌های مربوطه در تحقق نهایی این هدف است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار