کد خبر: 495912
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۶
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس خبر داد

ابراهیم کارخانه‌ای اظهار داشت: در اجرای بند ۳ ماده صندوق توسعه ملی که حداقل ۲ میلیارد دلار برای قطارهای شهری کلانشهرها و حمل و نقل عمومی شهری کشور اختصاص داده شده که با دستور مساعد رئیس جمهور از این اعتبار، مبلغی ویژه برای قطار شهری همدان اختصاص داده خواهد شد.
وی گفت: در نامه‌ای که از سوی صندوق توسعه ملی کشور برای بنده ارسال شده است ضمن موافقت با تأمین اعتبار این پروژه بزرگ شهری از وزیر کشور خواسته شده ضمن هماهنگی با بانک‌های عامل در چارچوب قانون قرارداد منعقد شده و مؤسسات و نهادهای دارای شرایط برای اجرای پروژه و دریافت تسهیلات به این صندوق معرفی شوند و در این نامه به نام بیش از ۱۰ بانک و مؤسسه طرف قرارداد با صندوق توسعه ملی نیز اشاره شده است.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: قطار شهری همدان برای مردم همدان یک نیاز است و پیگیری این پروژه بزرگ شهری در آینده می‌تواند خدمت بزرگ و ماندگاری برای شهروندان همدانی باشد.
وی اضافه کرد: با اضافه شدن خودروها به خیابان‌های شهر روز به روز ترافیک در سطح شهر همدان تشدید می‌شود و بار ترافیک شهری بیشتر می‌شود و باید برای جلوگیری از مشکل ترافیک اقدامات اساسی و ماندگاری صورت گیرد تا شاهد کاهش ترافیک شهر همدان باشیم که با این وصف اجرای پروژه قطار شهری در سال‌های آینده می‌تواند کمک بزرگی در راستای حل این مشکل باشد.
کارخانه‌ای گفت: هماهنگی و مکاتبات اداری با رئیس جمهور، رئیس صندوق توسعه ملی کشور و وزیر کشور صورت گرفته است و باید سایر اقدامات اجرایی این پروژه بزرگ همچون تأمین اعتبار و مطالعه این پروژه بزرگ از سوی مسئولان استان مورد پیگیری قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر باید مطالعه این پروژه به عنوان آغاز اجرای پروژه در اولویت قرار گیرد تا در آینده سایر اقدامات اجرایی آن با توان بیشتری انجام پذیرد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: شهر همدان برای رسیدن به توسعه پایدار شهری نیازمند اجرای پروژه‌های بزرگ عمرانی است و اجرای قطار شهری همدان می‌تواند یک تحول اساسی به منظور توسعه شهری همدان و حتی توسعه گردشگری همدان باشد.
وی در پایان تأکید کرد: به طور قطع این موضوع مهم باید از سوی همه مسئولان مورد توجه قرار گیرد و با وحدت و همدلی سعی کرد در راستای توسعه همدان تلاش کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار