کد خبر: 493539
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۱
مدیرکل هماهنگی استان‌های سازمان ملی استاندارد:
محمد مرندی‌مقدم در آیین تودیع و معارفه مدیرکل استاندارد استان اصفهان که با حضور مسئولان استانی، مدیرکل‌های ادارات و پیشکسوتان عرصه صنعت برگزار شد، افزود: انجام عمل صالحه مصادیق فراوانی دارد که از آن جمله می‌توان به استاندارد‌سازی در بخش‌های مختلف زندگی مردم اشاره کرد.
وی با بیان اینکه زندگی روزانه یک فرد با وسایل خانگی آغاز می‌شود که باید از نظر استاندارد کیفیت لازم را داشته باشد، تاکید کرد: در حال حاضر تأثیرگذاری استاندارد در زندگی عادی مردم بر هیچ‌کس پوشیده نیست.
مدیرکل هماهنگی استان‌های سازمان ملی استاندارد وظیفه مسئولان استاندارد را برای حفاظت از جان و مال مردم بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: در مقوله استاندارد و استاندارد‌سازی در سطح جامعه شاهد پیشگیری از بسیاری حوادث و اتفاقاتی هستیم که هر لحظه جان شهروندان جامعه را به مخاطره می‌اندازد.
وی ضمن آرزوی موفقیت برای غلامرضا شفیعی، مدیر کل جدید استاندارد استان اصفهان، از زحمات اصغر صالح زاده که هم‌اکنون به عنوان مدیر کل نوسازی و تحول سازمان ملی استاندارد انتخاب شده تشکر کرد.
در ادامه مدیرکل پیشین استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان طی سخنانی خواستار پرداخت فوق العاده کارکنان اداره کل استاندارد استان اصفهان از سوی سازمان ملی استاندارد شد که قرار بوده در مهر پرداخت شود.
اصغر صالح‌زاده نقش استاندارد را در سال تولید ملی، بسیار مهمی دانست و افزود: مردم همواره به دنبال محصول با کیفیت هستند و مدیران حوزه تصمیم گیری نباید استاندارد را در حاشیه بگذارند.
وی با اشاره به توسعه حوزه وظایف اداره کل استاندارد استان اصفهان به دلیل وضع قوانینی مانند ارتقای کیفیت خودرو و صنایع، گفت: این اداره برای نظارت بر هشت هزار واحد صنعتی استان نیازمند نیروهای بیشتری است و به همین دلیل ۴۶ مجوز استخدام دریافت کردیم که تا پایان امسال باید این کار انجام شود.
مدیرکل پیشین استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان با بیان اینکه کار‌شناسان و بازرسان استاندارد به دلیل نظارتی و قضاوتی بودن کارشان، نباید دغدغه‌های معیشتی داشته باشند، تصریح کرد: اداره کل استاندارد اصفهان برای ۴۰۰ نوع محصول کشاورزی برنامه ریزی دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد را انجام داده است که تاکنون ۷۱ مورد از این تعداد این پروانه را دریافت کرده‌اند.
مدیرکل جدید استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان نیز گفت: پذیرش مسوولیت در نظام جمهوری اسلامی ارزشمند و یک هدیه الهی است که باید از آن برای خدمت به مردم استفاده کرد.
غلامحسین شفیعی از بهره گیری از تمام ظرفیت‌های قانونی و برقرای تعامل سازنده با صنعتگران، کارآفرینان و مسوولان استانی برای اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان ملی استاندارد ایران خبر داد و گفت: توجه به تولیدکنندگان با کیفیت و حمایت از حقوق مصرف کننده در اولویت نخست کاری این اداره است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار