کد خبر: 493264
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۶
نماینده مردم درگز در مجلس شورای اسلامی
به گزارش روابط عمومی کانون ملی هماهنگی دانش وصنعت فیروزه وسنگهای قیمتی ،حسین محمد زاده افزود: همچنین در حوزه معادن کانی های فلزی و غیر فلزی در شهرستان درگز مطالعاتی انجام دقیقی انجام نشده است و بسیاری از معادن این شهرستان مورد بهره برداری قرار نگرفته است. 

وی گفت: کشور و به ویژه شهرستان درگز به لحاظ منابع معدنی و سنگ های قیمتی بسیار غنی است اما متاسفانه فقط بخش کوچکی از آن شناخته شده و به ثبت رسیده است. 

وی ادامه داد: اخیرا اقداماتی برای انسجام اطلاعاتی که منتهی به دستاوردی علمی و نتیجه ای مناسب در حوزه معدن شهرستان درگز شود انجام شده است که امیدوارم منجر به بازگرداندن منافع ناشی از آن به منطقه و مردمان بومی این شهرستان شود. 

وی گفت: در مطالعات مقدماتی انجام شده مهمترین منابع معدنی شمال خراسان رضوی نفت و گاز تعیین شده است که توسط شرکت حفاری فرآورده های نفتی در دست بررسی است. 

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: خراسان رضوی دارای معادن غنی از کانی های غیر فلزی به ویژه سنگ های ساختمانی، آهک و گچ است که قابل توجه و برنامه ریزی توسعه ای است. 

گفتنی است چهارمین همایش ملی جایگاه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی کشورو اولین جشنواره ملی فیروزه توسط کانون ملی هماهنگی دانش وصنعت فیروزه وسنگهای قیمتی با همکاری سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی استان خراسان رضوی ۱۱ و۱۲ ابان ماه در مشهد برگزار می شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار