کد خبر: 493038
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۱ - ۲۰:۳۱
بختیار رحمانی:
ایسنا: بختیار رحمانی در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه به ملی‌پوش شدن امیدوار هستید؟ اظهارکرد: اگرچه به تیم‌ملی دعوت نشده‌ام ولی با این وجود همچنان به امید پوشیدن پیراهن تیم‌ملی کشورم تلاش می‌کنم.

کاپیتان تیم فولادخوزستان در ادامه درباره بازی این هفته تیمش برابر فجرسپاسی شیراز گفت: اگرچه تیم حریف جوان و دونده است ولی ما نیز تجربه‌ی لازم را برای رویارویی برابر چنین تیم‌هایی داریم.

وی افزود: ‌تیم ما برای این بازی از آمادگی خوبی برخوردار است و سعی داریم از امتیاز میزبانی حداکثر استفاده را ببریم. فجر یکی از تیم‌های خوب لیگ است ولی ما نیز دست کمی از آن‌ها نداریم و نسبت به آن‌ها باتجربه‌تر هستیم.

رحمانی ادامه‌داد: تیم ما اگر در این بازی فوتبال همیشگی خود را ارایه دهد، می‌توانیم سه امتیاز را ازآن خود کنیم. تیم ما همچنان نیازمند تمرکز بیشتری است تا بتوانیم سیر صعودی خود را ادامه دهیم.

وی بیان‌کرد: متاسفانه در بازی گذشته چند بازیکن مصدوم داشتیم که تا اندازه زیادی در کیفیت کار تیم‌مان تاثیرگذار بود ولی در این هفته با تمام قوا به مصاف حریف می‌رویم.

این بازیکن قرمزپوشان اهوازی اظهارکرد: انتظارمان از هواداران این است که همچنان ما را حمایت کنند و روحیه‌ی مضاعفی به ما بدهند تا بتوانیم با انگیزه‌ی بالایی به مصاف فجر برویم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار