کد خبر: 491512
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۷:۵۲
مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع برق سمنان مطرح کرد

مدیر دفتر ایمنی و کنترل ضایعات شرکت توزیع برق سمنان با اعلام این که 6مورد حوادث امسال، مربوط به شرکتهای پیمانکاری بوده ،گفت: شدت حادثه در نیمسال نخست سال گذشته ۶۸/۱ درصد بوده و این میزان به نسبت مدت مشابه در سال جاری به ۲۸/۰ درصد تقلیل یافته است.
"مهندس رحمت الله همتی" به اجرای مستمر برنامه ها و جلسات آموزشی ایمنی در بین کارکنان و نیروهای شرکتهای پیمانکار اشاره کرد و بیان داشت : از آغاز سال جاری تا زمان حاضر برای ۲ هزار و ۴۹۰ نفر، جلسات آموزشی تخصصی ، فنی و عمومی در بخش ایمنی اجرایی گشته است.
وی با عنوان این که اولین خطا در کار به شبکه های برق به عنوان آخرین اشتباه محسوب می شود،تصریح کرد: در راستای انسجام بیشتر و ارتقاء سطح برنامه های آموزش ایمنی، تعداد ۳۱ جلسه در نیمسال اول امسال با حضور مسئولین، سرپرستان ، کارشناسان ایمنی و همکاران واحدهای اجرایی برگزار شده است. 
همتی همچنین خاطر نشان ساخت: سیاستها و خط مشی های کلان ایمنی در جلسات کمیته عالی ایمنی شرکت تصویب و به واحدهای اجرایی ابلاغ می گردد که در ۶ ماهه نخست سال جاری تعداد شش جلسه تشکیل و با ۳۸ مورد ابلاغ مصوبه ایمنی همراه بوده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار