کد خبر: 490690
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۷
در این برنامه که کشورهای استرالیا ،  آمریکا ، ژاپن و ... حضور داشتند قسمتهایی شامل : نقل شاهنامه برای کودکان ، اجرای پرده پادشاهی کیومرث برای بزرگسالان،اجرای برنامه خیمه شب بازی ، داستانهای شاهنامه که بخشی از آن به زبان انگلیسی و بخش دیگر آن به زبان فارسی بوده اند، اجرا شده است .
لازم به ذکر است "محمد رضا معجونی"  در سالهای گذشته نیز به عنوان بهترین نقال جوان کشور و تنهـــــا پرده خوان دفاع مقدس شناخته شده است و همچنین برنامه ای تحت عنوان "با نوای کاروان " با موضوع جبهه و جنگ را در تمام استانهای کشوراجرا کرده است .
وی در ماه مبارک رمضان در نمایشگاه بین المللی قرآن که در مصلای تهران برگزار شده بود، برنامه نقالی وعلی نامه خوانی را به مدت ۱۰ شب اجرا کرد و تقدیر ويژه ای با عنـوان " خادم میراث قرآنی " را کسب کرد.
 همچنین نامبرده در ابتدای سفر خود ۵ روز درکشور ترکیه برای ایرانیان مقیم در آنجا به مناسبت هفته دفاع مقدس برنامه پرده خوانی با موضوع دفاع مقدس را اجرا کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار