کد خبر: 489428
تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۰
رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان همدان خبر داد
مجتبی قمری با اشاره به رخداد ۳۰ مهر شهر همدان و لزوم جریان‌سازی در زمینه اطلاع‌رسانی این مهم در جامعه، اظهار کرد: در روز ۳۰ مهر ۵۷ در همدان، رخدادی انقلابی برخاسته از جمعیت دانش‌آموزان به وقوع پیوست.
وی با اشاره به تشکیل ستاد بزرگداشت ۳۰ مهر، عنوان کرد: این ستاد در راستای طرح و پیگیری اهداف و برنامه‌های بزرگداشت سی‌ام مهرماه امسال فعالیت دارد.
رئیس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان همدان با اشاره به جلسات برگزار شده ستاد بزرگداشت ۳۰ مهر، گفت: در راستای اجرای مصوبات جلسه استانی ستاد بزرگداشت ۳۰ مهر همدان، دبیرستان دخترانه حجاب همدان به نام «شهدای ۳۰ مهر» نامگذاری می‌شود.
وی عنوان کرد: با معرفی و پیشنهاد سازمان آموزش و پرورش همدان مدرسه دخترانه حجاب که از مدارس ناحیه یک همدان است در راستای ارج نهادن و پاسداشت یاد و خاطره شهدای سی مهر همدان، به این عنوان تغییر نام خواهد داد.
قمری ابراز کرد: پرده‌برداری از عنوان این مدرسه با حضور مسئولان استانی، اعضای ستاد بزرگداشت ۳۰ مهر همدان و آیت‌الله حاج علی‌اکبری «نماینده مقام معظم رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور» صورت می‌پذیرد.
قمری در پایان سخنانش یادآور شد: به دنبال پیگیری و اجرای مصوبات ستاد بزرگداشت ۳۰ مهر همدان، با معرفی شهرداری همدان یکی از میادین شهر نیز به نام «شهدای ۳۰ مهر» نامگذاری خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار