
انتظاری افزود: مردم خیر و نیكوكار استان سمنان این كمكها را به صورت نقدی و كالایی به دانش آموزان نیازمند اهداء كردند.
وی گفت: بر اساس آمار اولیه كمكهای جمع آوری شده بدون احتساب كمكهای
دانش آموزی در مدارس استان سمنان از رشدی معادل دو درصد نسبت به سال گذشته برخوردار است.
انتظاری اذعان داشت: از مجموع كمكهای جمع آوری شده ۳۳۱ میلیون و ۸۸ هزار ریال نقدی، یك میلیارد و دو میلیون و ۵۰۶ هزار ریال غیرنقدی و ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تعهدات مردمی است كه از طریق ۱۹۸ پایگاه ثابت و سیار كمیته امداد در شهرها و بخشهای مختلف استان سمنان جمع آوری شده است.
مدیركل كمیته امداد استان سمنان از مسوولان، روحانیان و قشرهای مختلف مردم كه این نهاد را در امر خیر یاری رساندن به دانش آموزان نیازمند كمك و حمایت كردند، تقدیر كرد.
وی گفت: كمكهای جمع آوری شده در شهرستان سمنان ۵۳۱ میلیون و ۳۹۲ هزار ریال، شهرستان شاهرود ۳۷۸ میلیون و ۹۴۳ هزار ریال، شهرستان دامغان ۱۰۲ میلیون و ۲۴۲ هزار ریال، شهرستان مهدیشهر ۱۶۸ میلیون و ۲۲۹ هزار ریال، شهرستان میامی ۹۸ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و كمكهای مردم شهرستان گرمسار و آرادان ۷۹ میلیون و ۷۸۷ هزار ریال است.
مدیركل كمیته امداد امام خمینی استان سمنان پایگاههای فعال در مدارس این استان در جشن عاطفه های امسال را ۳۹۱ پایگاه بیان كرد و گفت: كمكهای جمع آوری شده در مدارس با مدیریت همان مدارس در بین دانش آموزان نیازمند همان شهرستان توزیع شده است.