
در اين نشست آقائي رئيس سازمان به لزوم اعتماد بين بيمه ها در استان اشاره كرد و گفت : بايد آسيب شناسي به صورت علمي در زمينه صنعت بيمه در استان صورت گيرد و راهكارهایي پيدا كنيم تا جلوي خطا و اشتباه گرفته شود.
آقائي افزود: بنظر ميرسد ارتقاء فرهنگ بيمه وافزايش ضريب نفوذ بيمه از طريق گسترش بيمه هاي زندگي صورت پذيرد و در اينگونه نشست ها بايد همه اعضا نظرات را بيان كنند و بر اساس خرد جمعي تصميم صورت گيرد و نگاه دوگانه اي در اجراي سياستهاي نباشد و همگي به مصوبات تمكين كنند.
وي حضور بيمه هاي خصوصي در كشور را مفيد ارزيابي كرد و گفت : بيمه هاي خصوصي بدنبال تحول در صنعت بيمه بوده اند و با شرايط رقابتي كه وجود دارد بايد به دنبال فرصت هاي جديد و ايجاد انگيزه براي مشتريان براي سرمايه گذاري باشيم.
مختاري مديركل بيمه ايران شعبه استان سمنان نيز هدف از برگزاري اين شورا را ترويج و اشاعه فرهنگ بيمه در استان عنوان كرد وگفت : بايد برنامه ريزي كنيم تا آگاهي جامعه نسبت به خدمات بيمه بالا برود چرا كه حادثه خبر نميكند و امروزه صنعت بيمه ساز وكاري را فراهم آورده تا آرامش در سرمايه گذاريها و زندگي مردم باشد.
وي ضريب نفوذ بيمه در استان را 1/4 درصد عنوان كرد و افزود : با توجه به آمارها سهم استان سمنان از كل جمعيت كشور در صنعت بيمه ۸/۰ درصد ، از نظر توليد ناخالص داخلي كشور نيز ۸/۰ درصد و سهم استان از كل حق بيمه توليدي كشور حدود ۷۷/۰ درصد و از كل خسارت پرداختي كشور حدود ۹/۰ درصد بوده است كه نشان ميدهد راه بسيار طولاني در پيش است تابه نقطه مطلوب برسيم اين در حالي است كه ۸ ناحيه صنعتي و ۱۱ شهرك صنعتي در استان وجود دارد.
وي يكي از اصلي ترين عوامل عدم توسعه صنعت بيمه را كافي نبودن آگاهي هاي مردم در مورد خدمات بيمه عنوان كرد و افزود: عدم داشتن نيروي متخصص و نداشتن دانش وتخصص دانشگاهي در صنعت بيمه علت ديگر عدم توسعه صنعت بيمه است و بايد بر اساس استاندارد ريشه عدم توسعه بررسي شود و برنامه ريزي كنيم و مرتبا بازخوردها بررسي شود .
در اين جلسه پيشنهاد شد تلاش شود نگرش مردم استان به صنعت بيمه بجاي نگاه هزينه اي نگاه سرمايه باشد و همايشي جهت ارتقاي صنعت در استان تشكيل و اولين جلسه تخصصي در آينده نزديك در استان برگزار شود.
در پايان اين جلسه اعضاي شورا به بيان ديدگاههاي خود پيرامون مسائل مطروحه پرداختند.