کد خبر: 487365
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۵
شهردار اصفهان:

سید مرتضی سقائیان‌نژاد که در نشست خبری با مدیران، مسئولان و سرپرستان رسانه‌های گروهی استان اصفهان سخن می گفت ، افزود: چرا ورزش اصفهان در جایگاه بیست و هفتم کشور قرار دارد، چرا اصفهان در جذب اعتبارات دولتی در جایگاه بیست و هشتم قرار دارد، با وجود اینکه انقلاب اسلامی از اصفهان نشات گرفته و بسیاری از نظریه‌های انقلاب از این شهر شکل گرفته چرا باید در بیرون از استان اصفهان نیروی کار برای اصفهان مشخص شود.
وی اضافه کرد: اصفهان تنها متعلق به اصفهانی‌ها نیست، اصفهان گوهری در جهان و جمهوری اسلامی ایران است.
شهردار اصفهان در ادامه با تاکید بر اینکه مجمع نمایندگان استان و سایر مسئولان باید در راستای احقاق حقوق مردم اصفهان سینه سپر کنند، گفت: همه ما در مقابل حق شهر و جایی که در آن زندگی می‌کنیم مسئولیم و اگر فردی کارش را به درستی انجام ندهد، وظیفه شما مطبوعاتی‌ها است که به میدان بیایید.
وی خدمات مردم و شهر اصفهان به انقلاب در ادوار مختلف را مورد اشاره قرار داد و ضمن اشاره به اینکه خدمات مردم اصفهان در طول هشت سال جنگ تحمیلی بیش از سایر استان‌های کشور بوده است، اضافه داشت: متأسفانه گردی روی اصفهان ریخته شده تا درخشش آن روشن نباشد.
سقائیان نژاد جایگاه ویژه اصفهان در عرصه بین‌الملل را بی‌بدیل دانست و با تاکید بر اینکه بی‌مهری‌ها در کشور به اصفهان لطمه زده است گفت: همه باید دست به دست هم دهیم و تلاش کنیم تا جایگاه اصفهان حفظ گردد.
وی افزود: در اصفهان ظرفیت‌ها خیلی زیاد است، چون در اینجا یک بستر فرهنگی رشد کرده و همه حرف من این است که اگر حرف می‌زنید خدا و انصاف را در نظر بگیرید و همه ما تلاش کنیم تا پیام‌آور راستین باشیم.
شهردار اصفهان با تحلیلی بر فعالیت برخی از خبرنگاران حرفه‌ای رسانه‌های برون مرزی افزود: من به طور معمول شب‌ها بیش از ۱۰ رسانه را می‌شنوم و مطالعه می‌کنم و امید دارم خبرنگاران ما نیز متناسب با فرهنگ غنی اسلامی، ایرانی کشورمان بتوانند تخصص‌های لازم رسانه‌ای را به دست آورند و امروز در قرن ۲۱ اطلاعات و ارتباطات رسانه‌ها در جایگاه مهمی قرار داشته و افرادی که در منصب مدیریت رسانه‌ها هستند مسئولیت زیادی به گردن دارند.
وی تصریح کرد: اگر مسئولان رسانه‌ای ما، اعتلای لازم را نداشته باشند جامعه در مرحله انحراف قرار می‌گیرد.
سقائیان‌نژاد با قبول برخی انتقادات به مجموعه شهرداری اصفهان گفت: من تمام انتقادات را به خودم قبول می‌کنم، اما انتقاداتی که با یک عینک درست به آنها نگریسته شده و در بحث فرهنگی هم به نظر می‌رسد که باید برای مطبوعات هم حساب باز شود و اگر به مطبوعات اعتباراتی پرداخت نشده غفلت شده است، همین‌طور در بحث احداث کیوسک‌های مطبوعاتی بد عمل شد و من نیز از این موضوع راضی نیستم و به یاری خدا در شورای معاونین شهرداری این موضوع را پیگیری می‌کنیم.
وی عملکرد شهرداری اصفهان در سال‌های اخیر را دارای برنامه راهبردی دانست و با توجه به در پیش بودن انتخابات شورای شهر گفت: باید افرادی به میدان بیایند که تفکر برنامه‌ای داشته باشند و قدر و منزلت اصفهان را بدانند و حفظ کنند و از افراط و تفریط و قشری‌گری پرهیز کنند.
شهردار اصفهان در پایان سخنان خود از بهره‌برداری از مجتمع مطبوعاتی تا پایان سال خبر داد و گفت: اصفهان همچون فروغ تابانی در کشور می‌درخشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار