کد خبر: 487138
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۸

سومین همایش مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران با حضور نماينده ولي فقيه در استان، رئيس كميسيون كشاورزي مجلس و همچنين ديگر مسئولان استاني در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شد.
قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی پیشگیری در حاشيه اين همايش بروز خسارت های احتمالی ناشی از عوامل طبیعی و غیر طبیعی را اولین گام در نگهداری از منابع طبيعي دانست واظهار داشت: دومین گام در راستای حفظ و احیای منابع، افزایش آگاهی اجتماعی و ارتقای سطح فرهنگی مردم است كه در این راستا نظارت ها و اقدامات بازدارنده كمكی بزرگ است.
دری نجف‌آبادی در ادامه عنوان نمود:حفاظت از منابع طبیعی و مقابله با بیابان زایی نیازمند جهاد همه جانبه علمی و عملی است.
وی ادامه داد: در قرآن و احادیث اسلامی توجه ویژه ای به مباحث منابع طبیعی، نعمت های نهفته در زمین و آسمان و شرایط استفاده درست از آنها شده است كه می توان از آن به عنوان درس های آموزنده دین اسلام یاد كرد.
عباس رجایی نماینده مردم اراك، كمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی در این همایش گفت: برگزاری این قبیل همایش ها فرصتی برای حضور اندیشمندان علمی کشور در کنار هم و استفاده کردن از نتایج حاصل از آن در حل مشکلات است.
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حال حاضر یکی از مشکلاتی که در جهان وجود دارد مشکل غذا و تامین آن است که اگر کشوری بتواند نیاز غذایی مردم خود را به درستی تامین کند قطعا کشوری قدرتمند خواهدبود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار