کد خبر: 486782
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۵

حجت‌‌الاسلام سید مجید نبوی ، اظهار کرد: مرکز تحقیقات رایانه‌ای قائمیه اصفهان اهانت بزرگ نسبت به حضرت محمد (ص‌) را محکوم کرد.
مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانه قائمیه اصفهان با اعلام این مطلب گفت: این مرکز در واکنشی نسبت به این کار نفرت‌انگیز آمریکا و صهیونیست اقدام به تولید و انتشار بیش از ۳۰۰ کتاب و مقاله دیجیتالی پیرامون در مورد حضرت محمد (ص) در فضای مجازی کرده است.
مدیرعامل مرکز تحقیقات رایانه قائمیه اصفهان تاکید کرد: این کتاب‌ها و مقالات به زبان فارسی و عربی با پنج فرمت به نام‌هایpdf ، java android ، txt epub است.
وی با بیان اینکه این کتاب‌ها و مقالات قابل استفاده و نصب بر روی رایانه، انواع گوشی‌های تلفن همراه و انواع تبلت‌ها است، اضافه کرد: این فایل‌ها را می‌توان با مراجعه به سایت مرکز به نشانی www.ghaemiyeh.com دریافت و به صورت رایگان نصب کرد.
نبوی ادامه داد: کتب و مقالاتی از جمله الاحتفال بذکری مولد النبی، احمد موعود انجیل، اخلاق النبی سامی بن حسن خضرة، از بعثت تا ولادت، از قدس تا کعبه، از هجرت تا رحلت، از همان راه که رسول خدا از مدینه به تبوک رفت، اسری بدر، اقرباء رسول الله، انقلاب تکاملی، الانوار فی مولد النبی محمد، نخستین نماز بعد از بعثت پیامبر به جماعت برگزار شد و آمنه مادر خورشید قابل مشاهده است.
وی اضافه کرد: آداب تشرف به محضر پیامبر اکرم، آئین نیاکان پیامبر اسلام، با پیامبر در ساحت عشق و محبت، با پیامبر در آخرین ساعات حیات، با رسول خدا در سایه قرآن و برخوردهای مسالمت آمیز پیامبر با یهود و کتاب‌های دیگر که در کل ۲۶۲ عنوان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار