ایسنا: سازمان تجارت و توسعه سازمان ملل در گزارش سرمایهگذاری جهانی در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که چین در زمینه جذب سرمایهگذاری مستقیم خارجی موقعیت خود را حفظ کرده و توانسته در مکان دوم جهان بایستد.
در این گزارش عنوان شده است که سرمایهگذاری مستقیم خارجی در صنعت خدمات چین برای اولین بار از صنعت تولید بیشتر شده است و انتظار میرود این روند حفظ شود.
سون جن یو ـ رییس پژوهشگاه سازمان تجارت جهانی چین و نخستین نماینده چین در سازمان جهانی تجارت ـ در این خصوص گفت: اکنون چین بیش از ۱۶۰ سازوکار همکاری دوجانبه اقتصادی و بازرگانی را تاسیس کرده و بیش از ۱۵۰ قرارداد سرمایهگذاری را امضاء کرده است.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر موسسات چین به شرکت کننده مهم سرمایهگذاری بینالمللی تبدیل شده است. در چین در سال ۲۰۱۰ و سال ۲۰۱۱ بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی مورد استفاده قرار گرفت و از این نظر چین جایگاه اول در میان کشورهای در حال رشد و جایگاه دوم جهان را اشغال کرده است.