کد خبر: 485796
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۳
رونمايي پوستر بيست‌و‌ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم كودك‌و‌نوجوان به دست آرميتا و عليرضا
به گزارش «جوان»، احمد ميرعلايي، مديرعامل بنياد سينمايي فارابي و دبير بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم فجر با بيان اين مطلب اظهار داشت: بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم كودك و نوجوان با شعار «كودك بانشاط، نوجوان آگاه و خانواده بيدار» برگزار خواهد شد. اين جشنواره همانند سال‌هاي گذشته در بخش‌هاي مختلفي برگزار مي‌شود. جشنواره كودك در بخش مسابقه سينماي ايران در دنيا بي‌نظير بوده و توانسته نسبت به دوره‌هاي قبلي خود رشد كمي و كيفي بيشتري را داشته باشد.
وي ابراز داشت: سال گذشته براي اولين بار جايزه شهيد بهنام محمدي به يك فيلم اهدا شد كه امسال نيز جايزه و تنديس آن به بهترين فيلم انتخاب شده در اين بخش ارائه خواهد شد. در بخش مسابقه سينماي بين‌الملل نيز ۱۲۰ عنوان متقاضي از ۶۳ كشور جهان از جمله تركيه، آلمان، كرواسي، كانادا، هلند و. . . شركت كرده‌اند كه از اين تعداد ۸۲ فيلم به بخش مسابقه راه يافته‌اند. مرور آثار يك فيلمساز از جمهوري چك و مرور آثار پويانمايي از كشور كرواسي از ديگر بخش‌هاي جنبي مسابقه بين‌الملل است.
وي افزود: با توجه به موج بيداري اسلامي در كشورهاي مختلف، امسال بخشي براي نمايش فيلم از كشورهاي اسلامي نيز در‌نظر گرفته‌ايم كه ۱۲ عنوان فيلم به نمايش درخواهد آمد. علي شاه حاتمي، مجيد شاه حسيني، سعيد توكليان و پوران درخشنده از جمله اعضاي هيئت داوران اين بخش جشنواره فيلم كودك و نوجوان هستند. همچنين در اين دوره از جشنواره جايزه محمد دوره يكي از شهداي فلسطين نيز اهدا خواهد شد.
نمايش رايگان «كلاه قرمزي و بچه ننه»
در مناطق زلزله‌زده
ميرعلايي گفت: در اين دوره از جشنواره، ۱۰ سالن براي نمايش فيلم‌هاي جشنواره در‌نظر گرفته شده و تمامي فيلم‌ها در سالن‌ها به صورت ديجيتال به نمايش در‌خواهد آمد. همچنين همزمان با اصفهان، اين جشنواره در ۱۲ استان مختلف كشور و ۵۰ شهر با بيش از ۳۰۰ نمايش برگزار خواهد شد.
وي تصريح كرد: بزرگداشت مسعود كرامتي، سيروس حسن پور و گرگين گرگوريان نيز امسال در اصفهان برگزار مي‌شود. در بخش نكوداشت‌ها نيز تصميم گرفته شد تا به نمايندگي از كليه فرزندان شهيد ترور كشور، از آرميتا و عليرضا تقدير ‌شود. از ديگر برنامه‌هاي اين جشنواره مي‌توان به حركت شش كاروان از سوم تا هفتم مهر ماه به سمت مرقد مطهر امام رضا(ع) اشاره كرد. وي ادامه داد: علاوه بر آن يك كاروان اختصاصي به مناطق زلزله زده خواهد رفت و در اين مناطق گروه نمايشي كلاه قرمزي به اجراي نمايش پرداخته و فيلم «كلاه قرمزي و بچه ننه» به صورت رايگان براي كودكان و نوجوانان به نمايش درخواهد آمد.
دبير بيست و ششمين جشنواره بين‌المللي فيلم كودك و نوجوان گفت: امسال در بخش مهمانان خارجي از ۵۱ كشور درخواست حضور در جشنواره داشته‌ايم كه اين خود آمار خوبي براي اين دوره از جشنواره است. برگزاري بخش فيلمنامه‌نويسي يكي ديگر از بخش‌هاي مهم در اين جشنواره است. با توجه به اينكه مسئله فيلمنامه نويسي تبديل به يك معضل در سينماي جهان شده است. تمام تلاش خود را خواهيم كرد تا با برگزاري اين بخش، توجه به فيلمنامه نويسي را افزايش دهيم. تا امروز نزديك به ۶۰ عنوان فيلمنامه به جشنواره ارسال شده كه تنها پنج عنوان از اين آثار براي استان اصفهان مي‌باشد.
وي تصريح كرد: فروش بليت فيلم‌هاي جشنواره از هفته آينده آغاز خواهد شد. اين در حالي است كه سال گذشته بيش از ۲۵۰ هزار بليت به فروش رسيد. همچنين گروه‌هاي دوبله فيلم‌هاي سينمايي، از ۱۷ مهرماه كار خود را آغاز خواهند كرد.
تقدير از آرميتا و عليرضا، فرزندان شهداي ترور هسته‌اي
وي افزود: يكي ديگر از مسائل مورد توجه، شعار امسال يونيسف با عنوان «كودكان در جوامع شهري» بوده كه با جشنواره ما همخواني خواهد داشت. امسال تلاش كرديم يك قطعه فرش با موضوع خليج فارس طراحي كنيم تا توسط دانش‌آموزان ايراني بافته شود. اين فرش به دبير‌كل سازمان ملل اهدا خواهد شد تا در سازمان‌ملل نصب شود. در ادامه اين مراسم، آرميتا و عليرضا فرزندان شهداي ترور هسته‌اي براي پرده‌برداري از پوستر جديد جشنواره در سالن حضور پيدا كردند. همچنين تفاهم‌نامه‌اي با حضور نماينده يونيسف در ايران، منير سفي‌الدين با فارابي براي ادامه همكاري بسته شد. سفي‌الدين در رابطه با اين تفاهمنامه اظهار داشت: باعث افتخار يونيسف است كه با بنياد فارابي براي برگزاري جشنواره كودك و نوجوان همكاري كند و عمل اين نهاد را براي ارسال هداياي مختلف براي كودكان مناطق محروم سراسر كشور ستايش مي‌كنيم.
ميرعلايي همچنين در پاسخ يكي از خبرنگاران مبني بر استعفاي وي از سمت خود، گفت: من نمي‌دانم چه كسي گفته است كه من استعفا داده‌ام، البته من همان روز اول در جلسه معارفه خود يك استعفا‌نامه به معاونت سينمايي تقديم كردم و از آقاي شمقدري خواستم تا هر زمان كه از فعاليت‌هاي من راضي نبود، آن را امضا كند. تا زماني كه بتوانم براي سينماي ايران مفيد باشم در سمت خود باقي خواهم ماند.
مديرعامل بنياد سينمايي فارابي در پايان ابراز داشت: علاقه‌مند بوديم تا فيلم سينمايي كلاه‌قرمزي و بچه‌ننه را در اين دوره از جشنواره داشته باشيم، اما در شرايط فعلي نمايش اين فيلم در اين زمان بهترين اتفاق براي سينما بود تا مردم دوباره به سينما بازگردند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار