کد خبر: 485250
تاریخ انتشار: ۱۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
اظهار نظر جديد وزير ورزش و جوانان، نه تنها با تمامي باورهاي قبلي در مورد سياست‌هاي كلي جامعه در مورد ورزش قهرماني و شهروندي فاصله داشت كه حتي در نوع خود بي‌نظير هم بود. شايد تا امروز براساس سيكل اشتباهي كه در جامعه ما جا افتاده (و پيش از اين در شعارهاي دولتمردان بايد مورد اصلاح هم قرار مي‌گرفت) اينگونه جا افتاده كه بايد براي فعاليت‌هاي ورزشي پول خرج كرد، اما ديگر نمي‌شد انتظار داشت مرد اول ورزش ايران در دولت، ادعا كند كه حتي ورزشكاران رشته‌هاي ورزشي در رده قهرماني، بايد همانند ساير مردم براي ورزش كردن پول خرج كنند!
قابل تأمل است كه وزير ورزش و جوانان، در آخرين اظهار نظر خود مدعي شده كه مثلاً فوتباليست‌ها، بايد براي عضويت در استقلال و پرسپوليس از جيب خود پول بدهند، نه اينكه منتظر كمك‌هاي دولتي باشند و از خزانه بيت‌المال پول بگيرند. عباسي با خرج كردن از واژه‌هايي مانند «بيت‌المال» و همين طور «خزانه‌ دولتي» سعي كرده بر حرف‌هاي خود مهر سنديت بزند و تلاش كند كه محق بودن كلامش را به مخاطب اثبات كند. اما اساس گفته‌هاي او بدون در نظر گرفتن تمامي دستاويزهايش قابل پذيرش و باور نيست.
عباسي معتقد است مثلاً كريم انصاري فرد نبايد از پول دولتي در باشگاه پرسپوليس ارتزاق كند و برعكس بايد مثلاً دست در جيب ببرد و يك ميليارد تومان هم براي به دست آوردن پيراهن سرخ خرج كند. بعد اول اين است كه وزير جملاتي را به زبان مي‌آورد كه تا امروز نمونه‌اش در هيچ جاي جهان به گوش نرسيده بود. بعد دوم اين است كه وزير ورزش و جواناني كه حرف از بيت المال مي‌زند، چرا تا امروز مانع از واگذاري استقلال و پرسپوليس به بورس شده است؟ چرا دولت تا امروز كه بخش عمده‌اي از كارخانه‌هاي صنعتي را به بخش‌ خصوصي واگذار كرده هيچ كوششي براي فروش استقلال و پرسپوليس به مردم و خودكفا كردن اين باشگاه‌ها نداشته؟ وزير ورزش و جوانان در حالي از بودجه دولت و بيت المال دفاع مي‌كند كه طي چهار سال گذشته، وعده دولت براي واگذاري استقلال و پرسپوليس به مردم در حد يك شعار انتخاباتي باقي مانده است!‌
وزارتخانه ما، ادعا مي‌كند كه ورزشكار ايراني نه تنها نبايد از باشگاه‌هاي دولتي پولي بگيرد كه حتي بايد براي فوتبال و بسكتبال و كشتي و وزنه‌برداري كردن هم به باشگاه‌هاي تمام دولتي پول بدهد! اما آقاي عباسي اين را مشخص نكرده كه پول حاصله از جيب قهرمانان ورزشي كشور چگونه خرج مي‌شود؟! وزارت ورزش و جوانان نه مي‌خواهد پولي خرج باشگاه‌ها بكند و نه تا امروز تلاشي جدي براي رايگان كردن ورزش همگاني انجام داده! وزارت ورزشي با اين پول و اين برنامه‌ريزي به كجا مي‌انديشد؟!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار