کد خبر: 484394
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۱
جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان:

به گزارش خبرنگار جوان از سنندج، سرهنگ حمزه‌علی علیخانی اظهار داشت: بسیج و بسیجیان در تمامی عرصه‌ها حضور دارند و حضور آنها مانع از به ثمر نشستن اهداف استکبار و دشمنان نظام اسلامی در ایران است.
به گفته وی، بسیجیان با عشق و اراده در میدان کار و عمل حضور می‌یابند و همین روحیه موجب روند صحیح خدمتگذاری و تحقق اهداف نظام در راستای ارائه خدمت صادقانه به مردم در قالب ادارات و دستگاه‌های خدمات‌رسان است.
علیخانی منطق نظام اسلامی را مطابق منطق قرآن و آموزه‌های دین اسلام دانست و گفت: حرکت در این مسیر موفقیت را به دنبال دارد چرا که به فرموده خداوند در قرآن کریم، نصرت و پیروزی از آن پیروان دین اسلام خواهد بود.
جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان تصریح کرد: برای بسیجیاناستراحت به معنای عام و ارائه خدمت در ساعات کاری محدود معنایی ندارد بلکه آنان همه اوقات را ساعت کاری می‌دانند چرا که بسیجیان خود را از دم وقف کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: بسیجیان ایران اسلامی در دفاع مقدس به عنوان بارزترین دوره نظام اسلامی خود را نشان دادند و بدون برخورداری از آموزش‌های لازم و یا اجبار در حضور در جبهه‌ها، به رویارویی با دشمن رفتند و با داشتن روحیه ایثار و ایمان بر آنان پیروز شدند.
علیخانی تاکید کرد: کارمندان ادارات استان نیز باید با تاسی از بسیجیان و پیروی از امام شهیدان و مقام معظم رهبری، نسبت به خدمت صادقانه به مردم احساس تکلیف کنند و بدون توجه به منافع مادی، در راستای ارائه خدمات مورد نیاز جامعه همت نمایند.
جانشین فرمانده سپاه بیت‌المقدس کردستان کم‌کاری و بی‌توجهی به انجام وظایف را بستری برای لطمه به نظام اسلامی دانست و گفت: تقویت روحیه ایثار، شهادت، خستگی‌ناپذیری و در مجموع بسیجی‌وار نیاز تحقق اهداف عالیه نظام اسلامی است.
به گفته وی، استکبار در تلاش است تا ایران همچون گذشته وابسته به آنها باشد و ما باید برای برون‌رفت از این مسئله حرکت‌های رو به جلو داشته باشیم تا جایی که برای کوچکترین چیز به هیچ کشوری وابسته نباشیم.
علیخانی افزود: آنها پیشرفت‌های ایران در بخش‌های مختلف را برنمی‌تابند به همین دلیل برای توقف مسئله هسته‌ای ما دانشمندان را مورد هدف قرار می‌دهند.
وی در پایان گفت: به هر اندازه که ما عقب‌نشینی داشته باشیم غلبه آنها بیشتر خواهد شد پس برای پیروزی باید از هر گونه کم‌کاری و سهل‌انگاری دوری کرده و در راستای ارتقای سطح علمی و دانش حرکت کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار