کد خبر: 484094
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۸
فرماندار يزد:

جلسه ستاد اجرايي طرح پزشك خانواده به رياست فرماندار و رئيس ستاد اجرايي اين طرح در شهرستان يزد تشكيل شد.
عزيزا...سيفي در اين جلسه با بيان اينكه اجراي طرح پزشك خانواده مي تواند تحول بزرگی را در حوزه بهداشت و درمان به وجود آورد خاطر نشان كرد: اجراي اين طرح، موجب ارتقاي بنيادي سلامت افراد جامعه خواهد شد.
فرماندار تصريح كرد: پزشك خانواده طرحي با هدف نهادينه كردن عدالت در جامعه اجرايي مي باشد و از اين طريق خدمات و تجهيزات پزشكي بين تمام مردم كشور حتي در دورترين مناطق نيز به صورت عادلانه ارائه خواهد شد.
سيفي اعلام كرد: هزينه هاي درماني خانوارها در اين طرح كاهش خواهد يافت كه اين خود از مهمترين فوايد آن است.
وي با اشاره به استقبال خوب كادر پزشكي از اين طرح گفت: طبق اطلاعات كسب شده در شهرستان يزد تا كنون بيش از ۴۲۰ نفر از پزشكان در اين طرح ثبت نام كرده اند و در حال حاضر بيمه ها در حال گزينش براساس موقعيت مكاني مطب ها در محدوده ي شهري هستند.
رئيس ستاد اجرايي طرح پزشك خانواده در شهرستان يزد خاطر نشان كرد: اطلاع رساني به موقع و مناسب مي تواند در اجراي صحيح اين طرح مؤثر باشد و در اين خصوص بايد همه دستگاه ها ذيربط با يكديگر تعامل داشته باشند.
سيفي در پايان ابراز اميدواري كرد با اجراي طرح پزشك خانواده بتوانيم بيش از پيش در مسير توسعه عدالت و پيشرفت در عرصه بهداشت و در مان گام برداريم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار