
حجت الاسلام شاهچراغی در دیدار مشاور وزیر نیرو در امور ایثارگران و فرمانده پایگاه مقاومت وزارت نیرو، مدیران ارشد وزارت نیرو در استان سمنان و تعدادی از اعضای شورای پایگاه های بسیج صنعت آب و برق این استان، اظهار داشت: دولت با سرمایه گذاری در این بخش ها و مردم با صرفه جویی می توانند باعث تقویت این دو صنعت مهم و اساسی در كشور شوند.
امام جمعه سمنان آب و برق را دو نعمت بزرگ الهی و از ضروری ترین نیازهای مردم كشور دانست و افزود: دولت و مردم باید برای تقویت صنعت آب و برق تمام تلاش خود را به كار گیرند و هر چه در این زمینه سرمایه گذاری شود، ضرورت دارد.
نماینده ولی فقیه در استان ، وجود نیروهای متعهد و بسیجی را در وزارت نیرو ارزشمند دانست و گفت: حضور نیروهای بسیجی متدین و با معنویت در حوزه وزارت نیرو می تواند منشاء خدمات خوبی در سطح كشور شود.
وی با اشاره به حدیثی از امام صادق (ع)، صداقت و امانتداری را دو مشخصه مهم یك مومن خواند و تصریح کرد: چنانچه این دو فضیلت در مردم و مسوولین جمع شود بسیاری از مشكلات رفع می شود.