کد خبر: 483430
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۳
معاون توسعه منابع و پشتیبانی آموزش و پرورش اردبیل:

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش استان اردبیل، موسی عدالتخواه اظهار داشت: این فرهنگیان در قالب ۱۶ هزار و ۴۴۴ خانوار در ستادهای اسكان استان اردبیل پذیرش و خدمات لازم به آنها ارائه شده است.
وی خدمات ارائه شده در ستادهای اسكان نواحی یك و دو اردبیل، گرمی، نیر، خلخال، پارس‌آباد، نمین، سرعین، بیله‌سوار، مشگین‌شهر و كوثر را مطلوب ارزیابی كرد.
این مسئول گفت: در این مدت ستادهای اسكان شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین بیشترین پذیرش مسافران فرهنگی را دارند.
معاون توسعه منابع و پشتیبانی آموزش و پرورش اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ستاد اسکان فرهنگیان استان اردبیل امسال در دو نوبت برنامه‌ریزی در خدمت مهمانان فرهنگی است، افزود: پیش از ماه رمضان نیز از نیمه خرداد تا آغاز ماه مبارک رمضان میزبان خیل کثیری از فرهنگیان بودیم که اردبیل را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کرده بودند.
وی ادامه داد: ستاد اسکان فرهنگیان استان اردبیل به صورت دایمی فعالیت می‌کند که در نوروز و تابستان و در ایام ویژه سال که تعطیلی‌های مستمر را شاهدیم فرهنگیان می‌توانند در استان اردبیل اسکان داده شوند.
عدالتخواه بیان داشت: در ایام تعطیلات نوروز گردشگرانی از اغلب استان‌های کشور به ویژه ایلام، زنجان، فارس، کرمانشاه، یزد، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، گیلان، همدان و کردستان در ستادهای اسکان اردبیل ساماندهی شدند.
این مسئول در پایان اظهار داشت: تلاش می‌کنیم تا فرهنگیان استان با رضایت و طیب خاطر در استان اردبیل حضور یافته و بر همین اساس سالانه علاوه بر افزایش تعداد مکان‌های اسکان فرهنگیان نسبت به ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده نیز دقت لازم را به عمل می‌آوریم.
انتهای پیام/
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار